Σελίν Ντιόν: Το άγνωστο βίντεο του 2008 με τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου

Σελίν Ντιόν: Το άγνωστο βίντεο του 2008 με τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου

«Δεν μπορώ να πετύχω τις υψηλές νότες, κάνω σπασμούς, τα φρύδια μου κάνουν σπασμούς, το ίδιο και τα αυτιά μου. Στο λέω θα τρελαθώ σύντομα» ακούγεται να λέει στη γιατρό που την εξετάζει

celine-dion
Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα βίντεο από τα πρώτα συμπτώματα που παρατήρησε η Σελίν Ντιόν από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, το 2008, όταν ακόμα δεν γνώριζε ότι πάσχει από την ασθένεια αυτή, ήρθε στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο φαίνεται η τραγουδίστρια η οποία, όπως αποκάλυψε, πάσχει από το σύνδρομο αυτό τα τελευταία 17 χρόνια, να παραπονιέται για «σπασμούς» και «συμπτώματα σαν κρύωμα» στις φωνητικές της χορδές ενώ προσπαθούσε να ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες.

Heartbreaking footage emerges of Celine Dion as SPS started in 2008


Κλείσιμο
«Το πρόβλημά μου τώρα είναι ο αυχένας μου. Δεν μπορώ να τον χαλαρώσω οπότε δεν μπορώ να χαλαρώσω τις φωνητικές μου χορδές και άρα δεν μπορώ να προετοιμαστώ σωστά» ακούγεται να λέει η 40χρονη τότε Ντιόν στη γιατρό που την εξετάζει.

«Δεν μπορώ να πετύχω τις υψηλές νότες, κάνω σπασμούς, τα φρύδια μου κάνουν σπασμούς, το ίδιο και τα αυτιά μου. Στο λέω θα τρελαθώ σύντομα, σε προειδοποιώ» προσθέτει με αγωνία η διάσημη τραγουδίστρια.

Στο βίντεο που μεταδόθηκε στα πλαίσια του δραματικού ντοκιμαντέρ για την καριέρα της, η Σελίν Ντιόν περιγράφει ότι έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να πάρει ανάσα ακόμα και την ώρα που απλά μιλούσε με τους θεατές σε συναυλία της.

«Η ανάσα μου ήταν πολύ γρήγορη, έκανα πολλούς σπασμούς, δεν μπορούσα ούτε καν να τελειώσω μια φράση. Έλεγα απλά "γεια σας" και δεν μπορούσα να ανασάνω» έλεγε στους συνεργάτες της η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, δε, στα παρασκήνια η Ντιόν είπε στους χορευτές της «δεν έχω φωνή. Είναι πολύ περίεργο, κλείνει πολύ γρήγορα και δυσκολεύομαι πάρα πολύ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ασημένιος ο Καραλής στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - Δείτε βίντεο

Ο Παναθηναϊκός 88-85 τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ και ο τίτλος θα κριθεί σε 5ο ματς στο ΟΑΚΑ

Κλείδωσαν οι τρεις μονομάχοι, αλλάζουν οι ασυλίες στο Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης