Άννα Πρέλεβιτς για τις παπαρατσικές φωτογραφίες της με μαγιό: Πλήρωσα ιδιωτική παραλία για να μη ρουφάω την κοιλιά μου

Άννα Πρέλεβιτς για τις παπαρατσικές φωτογραφίες της με μαγιό: Πλήρωσα ιδιωτική παραλία για να μη ρουφάω την κοιλιά μου

Πήγα κάπου να ηρεμήσω και τελικά κάποιος με έβγαζε φωτογραφίες, πρόσθεσε

anna-prelevits
Η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε για τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό, ενώ εξέφρασε επίσης, την ενόχλησή της για κάποιες παπαρατσικές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν από την παραλία.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», δήλωσε αρχικά για τον σύζυγό της: «Ο Νικήτας είναι ο καλύτερός μου φίλος, οπότε του τα λέω όλα. Είναι ο άνθρωπός μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο άντρας μου. Δεν μπορώ να έχω κανένα μυστικό από εκείνον».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον γάμο τους κι αν έχει φέρει αλλαγές στη σχέση τους. «Είμαστε πολύ καλά, ερωτευμένοι, οπότε όλα κυλάνε νεράκι. Κλείσαμε κι έναν χρόνο έγγαμου βίου, χαίρομαι πολύ, για αυτό το λέω», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1yn3v2t15ft)
Κλείσιμο

Πρόσθεσε επίσης: «Πέρασε πολύ γρήγορα αυτός ο χρόνος, είναι σημαντικό. Απλά φαντάζομαι ότι στα 10-20 χρόνια, θέλει περισσότερη δουλειά. Συγκινούμαι, γιατί νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα αυτόν τον άνθρωπο και ταιριάξαμε τόσο πολύ από την πρώτη στιγμή. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας μετά τον γάμο, απλά χαίρομαι που τον συστήνω και λέω "ο σύζυγός μου"».

Τέλος, μίλησε για τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν από παπαράτσι και τη δείχνουν με μαγιό, σε παραλία της Αττικής. «Δεν μου άρεσε που με έβγαλαν παπαρατσίστικες φωτογραφίες με μαγιό. Ειδικά με μαγιό. Πήγα σε μια ιδιωτική παραλία για να μη με βγάλει κανείς φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι λίγο απογοητεύτηκα. Όταν έχω πληρώσει για να μπω κάπου, για να έχω την ηρεμία μου και να μη με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου ή να είναι τα μαλλιά μου ωραία, γιατί εμένα δεν μου κάνουν ποτέ επεξεργασία, είπα "γιατί;". Πήγα κάπου να ηρεμήσω και τελικά κάποιος με έβγαζε φωτογραφίες. Με ενόχλησε αυτό», τόνισε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Κάθε πόλη έχει και τη δική της ελληνική μπίρα

Ασημένιος ο Καραλής στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης