Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια

«Είμαστε "Σουηδία" με την Ευρυδίκη, αλλά πόσο πια;» πρόσθεσε

vasalos-valavani_2
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και για τη φιλία που διατηρεί με την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@star».

Για την ταξιωτική εκπομπή που δήλωσε ο φίλος του, Fipster, ότι θα κάνουν μαζί στο Youtube, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή. Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος, δε μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δε ξέρω γιατί δε μας θέλουν, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι, θα το κάνουμε εκελι που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους, ο δικός μας χώρος μάλλον είναι στο Youtube. Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι ρευστά. Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ, γιατί να μη δεχτώ να συνεχίσω;».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1yphqmke3u1)
Κλείσιμο

Σχετικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τις δηλώσεις που έκανε ότι «δεν μπορούν να κάνουν στενή κολλητή παρέα», ο πρώην παίκτης του ριάλιτι σχολίασε: «Έχει δίκιο και η Ευρυδίκη που είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα. Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε Σουηδία με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; Δηλαδή πάμε Νορβηγία, πιο πάνω πια. Κάνουμε όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι; Θα βριζόμαστε; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται. Το να είμαστε σε κόντρα ή οτιδήποτε δεν νομίζω ότι ωφελεί κάποιον από τους δύο».

Σε ερώτηση για την κατάσταση της προσωπικής τους ζωής αυτήν την περίοδο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Έχω ξαναπεί ότι δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά, γιατί και τα προσωπικά είναι ρευστά. Αύριο - μεθαύριο κάτι συμβαίνει πρέπει να απολογείσαι. Κάνεις παιδί πρέπει να απολογείσαι, παντρεύεσαι πρέπει να απολογείσαι. Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω κάποιους φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ και όλοι οι άλλοι θα τα δείτε από τα stories».


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης