Άρης Καβατζίκης: Η τηλεόραση είναι ο πιο βρώμικος χώρος που υπάρχει

Άρης Καβατζίκης: Η τηλεόραση είναι ο πιο βρώμικος χώρος που υπάρχει

Πάντα οι άνθρωποι που κάθονται δίπλα σου, δεν ξέρεις τι εποφθαλμιούν από σένα, σχολίασε

kavatzikis
Ο Άρης Καβατζίκης τοποθετήθηκε ως προς το τηλεοπτικό τοπίο και υποστήριξε ότι η «τηλεόραση είναι ο πιο βρώμικος χώρος που υπάρχει», στον αέρα της σημερινής εκπομπής του «Πάμε Δανάη».

«Θες να πούμε αλήθειες; Ωραία. Κάνω αυτή τη δουλειά 32 χρόνια. Από όλους τους χώρους που έχω περάσει, ραδιόφωνο, περιοδικά, τηλεόραση, η τηλεόραση είναι ο πιο βρώμικος χώρος που υπάρχει. Και εννοώ "βρώμικος" γιατί πάντα οι άνθρωποι που κάθονται δίπλα σου, δεν ξέρεις τι εποφθαλμιούν από σένα, δεν ξέρεις κάθε φορά πως θα γυρίσει να μιλήσει για σένα ένας άνθρωπος της τηλεόρασης…», είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ypqtm1cuy9)

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης δήλωσε ότι υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των συνεργατών στα πάνελ και ότι ο καθένας βάζει τους δικούς του όρους για το πώς θα λειτουργήσει.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Τα πράγματα στην τηλεόραση είναι τόσο βρώμικα που στα τόσα χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά, έχω μάθει ότι άνθρωποι παρέας - δεν θα πω τη λέξη "πάνελ" - διεκδικούν ακόμα και το που θα κάτσουν σε πάνελ και καναπέδες… Βάζουν όρους για το αν θα είναι κοντά στην παρουσιάστρια, δίπλα στη Δέσποινα, μακριά από τον Γιώργο, πόσες φορές θα μιλήσουν και τι θα μου δώσετε για να μην πάω απέναντι. Αυτός είναι βρώμικος χώρος».

«Είναι ένας τόσο τοξικός χώρος, που κάποια στιγμή δεν αντέχεις, θες να μιλήσεις γιατί θα κάνεις μπαμ», πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος.

Από την πλευρά της, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε: «Εμείς τα μεγαλοποιούμε. Κι εμείς τώρα κάνουμε μια δουλειά. Ακούμε ότι του χρόνου θα έρθει η Φαίη, ότι μπορεί να πάμε Σαββατοκύριακο, ότι μπορεί να πούμε το δελτίο. Γιατί πρέπει να είναι όλα τόσο κακά; Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Κάνουμε μια δουλειά, το θέμα είναι να κάνουμε μια δουλειά με χαρά, να ερχόμαστε με χαρά».

«Το πίσω της τηλεόρασης είναι τοξικό, όχι το προϊόν», κατέληξε ο Άρης Καβατζίκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης