Τάσος Νούσιας: Όταν δουλεύεις με τη σύντροφο της ζωής σου, οφείλεις να το διαχωρίσεις

Δεν πρέπει να μεταφέρεται το σπίτι στη δουλειά και η δουλειά στο σπίτι, συμπλήρωσε

Ο Τάσος Νούσιας μίλησε τις επιλογές του και την αποχή από τη δουλειά, τη συνεργασία με τη σύντροφό του, Μάρλεν Καμίνσκι, και τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός αθλητισμού.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη».

Αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Τελειώνοντας το λύκειο, είχα στο μυαλό μου τρεις κατευθύνσεις για να επιλέξω: τη γυμναστική ακαδημία λόγω πρωταθλητισμού, τη μηχανολογία και την υποκριτική».

Για τον λόγο που διέκοψε τον αθλητισμό, ο Τάσος Νούσιας αποκάλυψε: «Ένας τραυματισμός στην επιγονατίδα με άφησε για πολύ καιρό εκτός, ενώ θα κατεβαίναμε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είμαι άνθρωπος ανήσυχος, τα νιάτα μου υπήρξαν και άγρια και ήρεμα».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, επεκτάθηκε πάνω στο θέμα της δουλειάς του και το πώς ο ίδιος επιλέγει τα πρότζεκτ του: «Πάντα πίστευα ότι μια φροντισμένη δουλειά μπορεί να έχει και εμπορική και ποιοτική επιτυχία, δεν διαχώρισα ποτέ το μέσο. Πρέπει να κάνεις επιλογές, δεν πας άκριτα από εδώ εκεί, γι’ αυτό και κατά καιρούς κάνω αποχές. Πριν την "Έξαψη" στο MEGA απείχα συνειδητά 6 – 7 χρόνια. Στην υποκριτική μπορεί να σε πιέζει η τριβή με έναν ρόλο που δεν μπορείς να ερμηνεύσεις, η σχέση με τους ανθρώπους ή ένα μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα».

Επιπλέον, ο Τάσος Νούσιας μίλησε για τη συνεργασία σε νέα θεατρική παράσταση με τη σύντροφό του, Μαρλίν Καμίνσκι. Όπως είπε, οφείλουν να διατηρούν τις ισορροπίες: «Όταν δουλεύεις με τη σύντροφο της ζωής σου, οφείλεις να το διαχωρίσεις, δεν πρέπει να μεταφέρεται το σπίτι στη δουλειά και η δουλειά στο σπίτι. Έχει έναν βαθμό δυσκολίας, αλλά γίνεται. Όταν δουλεύεις με τον άνθρωπό σου αποκτάς μια εμπειρία στο πώς να διαχειριστείς τα πράγματα. Θα πρέπει να βρεις αυτόν τον κοινό κώδικα με τη σύντροφό σου, αλλιώς δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις. Εμείς μέχρι στιγμής κρατάμε μια καλή ισορροπία. Η ζωή έχει να κάνει με τον άνθρωπο και όχι με την ιδιότητα, η δική μας δουλειά κουβαλάει μεγαλύτερη ευαισθησία και μικρότερες ανοχές, είναι πιο ευμετάβλητη συναισθηματικά».

Τέλος, έπειτα από ερώτηση για το στοιχείο της βίας στη σύγχρονη κοινωνία, ο Τάσος Νούσιας απάντησε: «Ο καθένας μας οφείλει να αναγνωρίσει τα λάθη του, να ταπεινωθεί, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει και να εξελιχθεί. Το θέμα είναι ότι ακόμη υπάρχει βία, ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το βίαιο κομμάτι του μέσα στα χρόνια και να λύσει το θέμα της συνύπαρξης. Παρατηρώ τον τρόπο που επικοινωνούν οι νέοι σήμερα μέσω τεχνολογίας και social media, προσωπικά προσπαθώ να κρατάω μια απόσταση από αυτό. Γίνεσαι παρεμβατικός όταν βλέπεις το παιδί σου να περνάει 15 ώρες πάνω από ένα κινητό τηλέφωνο, κάπως πρέπει να βρει έναν άλλο τρόπο να διαχειριστεί τον χρόνο του».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr