Τέιλορ Σουίφτ: Οι θαυμαστές της προκάλεσαν σεισμό στη συναυλία της στο Εδιμβούργο

Τέιλορ Σουίφτ: Οι θαυμαστές της προκάλεσαν σεισμό στη συναυλία της στο Εδιμβούργο

Παρόμοια σεισμική δραστηριότητα είχε καταγραφεί σε προηγούμενες συναυλίες της τραγουδίστριας στο Σιάτλ και το Λος Άντζελες

swift
Οι χιλιάδες θαυμαστές στις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στην Σκωτία προκάλεσαν σεισμική δραστηριότητα που καταγράφηκε μίλια μακριά από το μέρος στο οποίο γινόντουσαν στο Εδιμβούργο, ανακοίνωσε σήμερα το British Geological Survey (BGS).

Φορώντας αστραφτερά, πολύχρωμα ρούχα, εμπνευσμένα από διαφορετικές μουσικές περιόδους της δισκογραφίας της Αμερικανίδας ποπ σταρ, πάνω από 70.000 θαυμαστές της, ή όπως ονομάζονται «Swifties», συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες της διάσημης τραγουδίστριας και τραγουδοποιού στο πλαίσιο της περιοδείας της Eras Tour στο στάδιο Μάρεϊφιλντ το περασμένο σαββατοκύριακο.
Ο χορός τους είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφεί σεισμική δραστηριότητα στους σταθμούς παρακολούθησης σεισμών που βρίσκονται 6 χιλιόμετρα μακριά από το μέρος αυτό, ανακοίνωσε το βρετανικό ινστιτούτο γεωλογικών ερευνών.

Κλείσιμο
Παρόμοιο ήταν το μοτίβο που ακολουθήθηκε και στις τρεις συναυλίες που έδωσε η Τέιλορ Σουίφτ, με τα τραγούδια της «Ready For It?», «Cruel Summer» και «Champagne Problems» να έχουν ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη σεισμική δραστηριότητα της βραδιάς, διευκρίνισε το BGS.

Παρόμοια σεισμική δραστηριότητα είχε καταγραφεί σε προηγούμενες συναυλίες της στο Σιάτλ και το Λος Άντζελες, με την πρώτη να προκαλεί σεισμική δραστηριότητα ισοδύναμη με σεισμό 2,3 βαθμών.

Η παγκόσμια τουρνέ της Τέιλορ Σουίφτ είναι η πιο προσοδοφόρα περιοδεία συναυλιών παγκοσμίως.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης