Λάουρα Νάργες: Μου είχε πει κάποιος «δεν είσαι αρκετά ντίβα για να κάνεις τηλεόραση»

Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που ο επαγγελματισμός, η ευγένεια και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα, πρόσθεσε

Η Λάουρα Νάργες ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουνίου στο πλατό του «Ελένη» και μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση και τον λόγο που δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα από τα τηλεοπτικά πρότζεκτ τα τελευταία χρόνια.

«Την αγαπάω την τηλεόραση πολύ» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η μισή μου τη ζωή είμαι μπλεγμένη με αυτό το κομμάτι και την αγαπάω για αυτό που υπηρετεί, όχι επειδή κάθομαι να θαυμάσω τον εαυτό μου στο μόνιτορ αλλά για αυτό που είναι πραγματικά. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που ο επαγγελματισμός και η ευγένεια και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα και έχουν το κάθε δικαίωμα να σε περνάνε για χαζή».

Στην πορεία αναφέρθηκε σε ένα γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο, που δεν κατονόμασε, το οποίο της είπε: «Δεν είσαι αρκετά ντίβα για να κάνεις τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία μίλησε για τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους αλλά και την απόφασή της να κάνει οικογένεια.

«Τέτοιες εκπλήξεις μου κάνετε εδώ οι καλεσμένοι και με αφήνετε με το στόμα ανοιχτό. Έχετε έρθει οικογενειακώς. Γλύκας ο μπέμπης, γλύκας και ο σύζυγος», σχολίασε και πρόσθεσε:

«Είναι οι άνδρες μου. Όλα έγιναν γρήγορα αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση. Μαζί ήμασταν εδώ που τα λέγαμε όταν είχα βρει τον Χρήστο και είπα: Αυτός είναι. Μέσα σε έξι μήνες βρεθήκαμε με οικογένεια. Μας ήρθε ευτυχώς νωρίς το παιδί, ήρθε ο Αλέξανδρος και ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη τότε. Αλλά μετά ήθελα να είμαι στη φωλιά μου με την οικογένειά μου και να φροντίζω το παιδί μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr