Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Δεν έγινα μητέρα για καθαρά υπαρξιακούς λόγους

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Δεν έγινα μητέρα για καθαρά υπαρξιακούς λόγους

Ως καλλιτέχνις κι ως άνθρωπος δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητη σε οτιδήποτε αφορά σε κακοποίηση παιδιού, νέων κοριτσιών και γυναικών, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός

karampeti
Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μίλησε για τον λόγο που επέλεξε να μην κάνει παιδιά και για το κίνημα του MeToo στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στη «Super Κατερίνα» την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Για το γεγονός ότι επέλεξε να μη γίνει μητέρα, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ανέφερε: «Από επιλογή δεν έγινα μητέρα. Καθαρά για υπαρξιακούς λόγους. Ως καλλιτέχνις κι ως άνθρωπος δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητη σε οτιδήποτε αφορά σε κακοποίηση παιδιού, νέων κοριτσιών και γυναικών. Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο μας αγγίζει όλους μας σαν κοινωνία».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ys9s4oql8p)
Κλείσιμο

Σχετικά με το MeToo και το κατά πόσο έχει φέρει αλλαγές στον χώρο του θεάματος, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Οτιδήποτε βγαίνει με τόλμη μπροστά για να κάνει καταγγελίες και να κόψει τη φόρα των κακοποιητών, φυσικά και κάνει καλό. Έγινε μία τεράστια συζήτηση, αλλά το θέμα είναι να μη μένει το πράγμα μόνο στον χώρο του θεάτρου και της τέχνης, αλλά αυτό να περάσει σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους».

Τέλος, σε ερώτηση για την ενδεχόμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στην περίπτωση αθώωσής του στη δίκη, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης