Κρις Μπράουν: Τα «έβαλε» με τεχνικούς σε συναυλία του όταν έμεινε κολλημένος στον αέρα

Η ειδική κατασκευή σταμάτησε να λειτουργεί κατά τη διάρκεια του σόου του στο Νιου Τζέρσεϊ - Έφεραν σκάλα να τον κατεβάσουν

Η συναυλία του Κρις Μπράουν, το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουνίου στο Νιου Τζέρσεϊ, επισκιάστηκε από μερικά τεχνικά προβλήματα, τα οποία κατέγραψαν οι θεατές με τα κινητά τους και ανέβασαν τα σχετικά αποσπάσματα στα social media.

Ο τραγουδιστής ανέβηκε στον αέρα με ειδικό μηχανισμό στη σκηνή, που όμως σταμάτησε να λειτουργεί με αποτέλεσμα ο Μπράουν μείνει «κολλημένος» στον αέρα. Για μερικά δευτερόλεπτα, ο 35χρονος έχασε την ψυχραιμία του.


Δείτε το βίντεο

Ο Μπράουν ερμήνευε το «Under The Influence» ενώ κρεμόταν από μια κατασκευή με σύρματα και όταν συνειδητοποίησε ότι έχει μείνει κολλημένος, τα «έβαλε» με τους τεχνικούς και δεν έκρυψε τον θυμό του. Αρφού τους φώναξε να τον βοηθήσουν, οι αρμόδιοι έφεραν μια σκάλα και τον κατέβασαν για να συνεχίσει το σόου του.

Στα κλιπ που κυκλοφόρησαν στα social media, ο Μπράουν φαίνεται να μιλάει έντονα στην τεχνική ομάδα που είχε στην ευθύνη της, την καλή λειτουργία της κατασκευής. Σύμφωνα με το Hollywood Reeporter, στο τέλος της δίωρης συναυλίας, είπε στο κοινό ότι ήταν θυμωμένος, αλλά ταυτόχρονα διασκεδάζει την κατάσταση.



Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr