Γιώργος Μαζωνάκης: Το τηλεφώνημα στην Καινούργιου on air - Της είπε ότι δεν έχει δει ποτέ την εκπομπή της

«Δεν με έχεις δει ποτέ και θα μου δώσεις συνέντευξη;» του απάντησε γελώντας η παρουσιάστρια

Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου ήταν στον αέρα του «Super Κατερίνα» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Γιώργο Μαζωνάκη. Αφού διέκοψε τη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, η παρουσιάστρια σήκωσε το τηλέφωνο και είπε στον τραγουδιστή ότι έχει εκπομπή.

Από την απάντηση που της έδωσε, εκείνη κατάλαβε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν την έχει δει ποτέ στην εκπομπή της.

Δείτε το βίντεο

«Μισό λεπτό, θα το σηκώσω στο live της εκπομπής» του είπε αρχικά και μετά από την απάντηση που πήρε, η παρουσιάστρια πρόσθεσε γελώντας: «Δεν ξέρεις ότι κάνω εκπομπή; Δεν με έχεις δει και θα μου δώσεις συνέντευξη;».

Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, είπε στο πάνελ με χιουμοριστική διάθεση: «Ετοιμάζουμε μια πολύ ωραία συνέντευξη αλλά δεν έχει καταλάβει σε ποια εκπομπή θα δώσει, δεν με έχει δει ποτέ» κάνοντας τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.


«Συνάντησα τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον είδα καλύτερα από ποτέ» είπε η Καινούργιου

Πριν από μερικές μέρες, την Τετάρτη 5 Ιουνίου η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Γιώργο Μαζωνάκη στο σπίτι του και ανάρτησε στα social media της, μια φωτογραφία τους. Το ίδιο στιγμιότυπο αναδημοσίευσε και ο τραγουδιστής στο Instagram προφίλ του, με τη χιουμοριστική περιγραφή «προσκλητήριο, Γιώργος και Κατερίνα».



Το πρωί της επομένης, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» μίλησε για τη συνέντευξη που πήρε από τον τραγουδιστή, τονίζοντας ότι της είπε πράγματα για τη ζωή του, για τα οποία δεν έχει μιλήσει ξανά.

Δείτε το βίντεο

«Δεν έχει να κάνει με την αδερφή του»
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι σκοπός της συνέντευξης, δεν είναι η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δεν έχει να κάνει με το περιστατικό με την αδερφή του. Έχει να μιλήσει πάρα πολλά χρόνια τηλεοπτικά. Από την αρχή της σεζόν έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε για μια συνέντευξη. Πριν από λίγες ημέρες με πήραν από την Panik και μου είπαν ότι θέλει να μιλήσει μόνο σε εσένα, κάτι που είναι απίστευτα τιμητικό. Μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ένας άνθρωπος, με την πορεία του Μαζωνάκη, θέλει πρώτα να κάνει κάποιες κουβέντες. Χθες βρεθήκαμε στο σπίτι του, πέρασα πολύ ωραία. Δεν το πίστευα ότι βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί του και προετοιμάζομαι να πάρω συνέντευξη με έναν από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του χώρου. Είναι πολύ ωραίος άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό».

«Τον είδα καλύτερα από ποτέ»
Για το τι θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Τις επόμενες ημέρες θα δείτε κάτι που θα σας αρέσει πάρα πολύ. Ήταν πολύ καλά, πιστεύω ότι έχει πληγωθεί από όλο αυτό που έχει γίνει. Είναι διακριτικός και ένας κύριος και προστατεύει το περιβάλλον του. Αυτό που με ενδιέφερε στην κουβέντα, είναι και η προσωπικότητά του. Μου είπε πράγματα για τη ζωή του, πώς έχει μεγαλώσει, πώς σκεφτόταν ως έφηβος, που δεν τα έχει πει ποτέ».

Στο τέλος, ανέφερε ότι: «Επανέρχεται με νέο τραγούδι που μου το έβαλε και βούρκωσα. Είναι ένα βιωματικό τραγούδι που πολλοί θα ταυτιστούν απεριόριστα. Τον είδα καλύτερα από ποτέ».


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr