Ρέμπελ Γουίλσον: Δεν έχει γνωρίσει ακόμα τους γονείς της αρραβωνιαστικιάς της

Η ηθοποιός και η Ραμόνα Αγκρούμα αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2023

Η Ρέμπελ Γουίλσον δεν έχει γνωρίσει ακόμα τους γονείς της αρραβωνιαστικιάς της Ραμόνα Αγκρούμα, το οποίο αποδίδει στις πολιτισμικές διαφορές που υπάρχουν σχετικά με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Η Αυστραλή ηθοποιός μίλησε στο Today.com για την ευρωπαϊκή ανατροφή της Αγκρούμα, αναφέροντας ότι γεννήθηκε στη Λετονία, η οποία εξήγησε ότι δεν ήταν τόσο φιλική προς τα queer άτομα όσο κάποιες άλλες χώρες.

Όμως, η Γουίλσον δεν είχε ενδοιασμούς για τη σχέση της λόγω αυτών των διαφορών. Στην πραγματικότητα, έδειξε μεγάλη κατανόηση, σημειώνοντας ότι μερικοί άνθρωποι χρειάζονται απλώς λίγο περισσότερο χρόνο για να αποδεχτούν τις σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου - κάτι που φαίνεται να συμβαίνει με τους γονείς της αρραβωνιαστικιάς της.
Αναγνώρισε επίσης ότι υπάρχουν ακόμα μέρη του κόσμου που δεν το αποδέχονται και κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να μην το αποδεχτούν ποτέ και δήλωσε ότι είναι απολύτως εντάξει με αυτό γιατί είναι προσωπική τους απόφαση.

Ευτυχώς για τη Γουίλσον, φαίνεται ότι οι γονείς της Αγκρούμα είναι επιτέλους έτοιμοι να την καλωσορίσουν στην οικογένεια όταν το ζευγάρι ταξιδέψει στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι. Η πολυαναμενόμενη συνάντηση θα γίνει έναν χρόνο μετά τον αρραβώνα τους στη Disneyland τον Φεβρουάριο του 2023. Φυσικά, θα μπορέσουν επίσης να γνωρίσουν για πρώτη φορά την 19 μηνών εγγονή τους, Ρόις, την οποία απέκτησε η Γουίλσον μέσω παρένθετης μητέρας.

Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός είπε ότι ορισμένα μέλη της οικογένειας της συντρόφου της έμαθαν για το ειδύλλιό τους μέσω του Τύπου. Χαρακτηριστικά, ένα αυστραλιανό δημοσίευμα απείλησε να αποκαλύψει το ζευγάρι το 2022, αναγκάζοντας τις δύο γυναίκες να βγουν δημόσια για τον δεσμό τους.

Τέλος, η Γουίλσον αισθάνεται τυχερή, καθώς δεν είχε αρνητικές αντιδράσεις από τη δική της οικογένεια αναφορικά με τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός: Ραντεβού, τηλέφωνα και ζυμώσεις - Yπουργοί προς έξοδο και «καραμπόλες»

ΠΑΣΟΚ: Τσουνάμι αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη - Αυξάνονται όσοι ζητούν αλλαγή, τα ονόματα για τη διαδοχή

Βρετανία: Αναρωτιούνται αν το καλοκαίρι τελείωσε πριν καν αρχίσει - Βροχές μέχρι τον Ιούλιο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr