Μάιλι Σάιρους: Μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της - Κληρονόμησα τον ναρκισσισμό από εκείνον, είπε

Μάιλι Σάιρους: Μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της - Κληρονόμησα τον ναρκισσισμό από εκείνον, είπε

Πατέρας και κόρη είχαν προβλήματα στη σχέση τους

cyrus_22
Η Μάιλι Σάιρους μίλησε με ειλικρίνεια για την περίπλοκη σχέση που έχει με τον πατέρα της, Μπίλι Ρέι Σάιρους.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στον Ντέιβιντ Λέτερμαν για το νέο επεισόδιο της σειράς του Netflix «My Next Guest Needs No Introduction», η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μίλησε για τα καλά και τα κακά πράγματα που πήρε από τον πατέρα της.

«Είναι προσγειωμένος και έχει επαφή με την πραγματικότητα και τη φύση από πάντα, ακόμα και όταν ήταν σούπερ διάσημος», είπε η 31χρονη ποπ-σταρ για τον πατέρα της, ο οποίος έγινε διάσημος στην country με την επιτυχία του «Achy Breaky Heart» το 1992. «Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να τον παρακολουθήσω. Είναι σαν μου έδωσε αυτόν τον "χάρτη". Και υπάρχει ένας χάρτης για το τι πρέπει να κάνω και τι δεν πρέπει να κάνω, και με καθοδήγησε και στα δύο».
Κλείσιμο
«Κληρονόμησα επίσης τον ναρκισσισμό από τον πατέρα μου», σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Σε ερώτηση στην οποία ζητήθηκε να συγκρίνει πώς οι γονείς της συνέβαλαν στις σημερινές της επιτυχίες, η Σάιρους επέμεινε ότι ήταν διαφορετικοί, εξηγώντας στον παρουσιαστή ότι «δεν μπορούν να ζυγιστούν στην ίδια ζυγαριά, στην πραγματικότητα».

«Χωρίς τον πατέρα μου, ξέρω - εννοώ, όχι μόνο κυριολεκτικά δεν θα καθόμουν σε αυτή την καρέκλα, δεν θα υπήρχα - αλλά δεν θα ήμουν, αυτό που είμαι ως άτομο, δεν θα υπήρχα. Επειδή ο μπαμπάς μου, ως δημιουργός και ως καλλιτέχνης με τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλός του, με έκανε πάντα να νιώθω πιο ασφαλής στο μυαλό μου, επειδή μοιάζουμε πολύ στις ιδέες μας», συνέχισε. «Έτσι, νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος της οπτικής του για την πραγματικότητα και τη ζωή, το κληρονόμησα από εκείνον, περισσότερο από τον τρόπο που μεγάλωσα - που στην πραγματικότητα, η μαμά μου με μεγάλωσε».
«Ειλικρινά, η μαμά μου είναι η ηρωίδα μου», είπε για την Τις Σάιρους, η οποία εμφανίστηκε επίσης σε ένα σημείο της συνέντευξης.

Τα σχόλιά της έρχονται εν μέσω μιας φημολογούμενης οικογενειακής ρήξης που φέρεται να ξεκίνησε λίγο μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου της 57χρονης Τις από τον Μπίλι Ρέι, τον Απρίλιο του 2022.

Και οι δύο προχώρησαν λίγο αργότερα στην προσωπική τους ζωή, με την Τις να παντρεύεται τον Ντόμινικ Πάρσελ τον Αύγουστο του 2023. Από την πλευρά του, ο Μπίλι Ρέι παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Firerose τον Οκτώβριο του 2023. Το ζευγάρι χώρισε όπως έγινε γνωστό αίτηση στις 12 Ιουνίου, με τον Μπίλι Ρέι να δηλώνει ως αιτία χωρισμού την ακατάλληλη συζυγική συμπεριφορά και ζητώντας ακύρωση του γάμου λόγω εξαπάτησης.

Εν μέσω του διαζυγίου των γονιών τους, τα αδέλφια της Σάιρους φάνηκε να παίρνουν θέση. Η Μάιλι, η Μπράντι και ο Τρέις ήταν όλοι στο γάμο της Τις, αλλά ο Μπρέσον και η Νόα δεν ήταν παρόντες.

Τον Φεβρουάριο, όταν η Σάιρους κέρδισε το Grammy για τον Δίσκο της Χρονιάς, παρέλειψε τον πατέρα της από την ευχαριστήρια ομιλία της στην τελετή, όπου συνοδευόταν από την Τις και την αδελφή της, Μπράντι.

Στη συζήτησή της με τον Λέτερμαν, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τους γονείς της τώρα, με τον παρουσιαστή να αναρωτιέται: «Είναι απίθανο οι δύο γονείς να μοιράζονται έναν ίσο ρόλο κατά τη διάρκεια της ζωής σου - όπου πάντα θα είναι ο ένας ή ο άλλος πιο κοντά, καθώς τα πράγματα προχωρούν;».

Ο λόγος της Μάιλι Σάιρους στα Grammys 
MILEY CYRUS Wins Record Of The Year For "FLOWERS" | 2024 GRAMMYs Acceptance Speech

«Πραγματικά δεν είναι απλά η εγγύτητα», απάντησε η Σάιρους. «Νομίζω ότι είναι η ιδιότητα με την οποία η μαμά μου μεγάλωσε από μια εντελώς ακέραια, όμορφη οικογένεια. Στην πραγματικότητα, η μαμά μου ήταν υιοθετημένη, οπότε η μαμά μου επιλέχθηκε. Οι γονείς της δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά, οπότε την ήθελαν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Έτσι, η μαμά μου ήρθε σε αυτόν τον κόσμο ως επιθυμητή και αγαπητή και της δόθηκε η πιο όμορφη ζωή. Η γιαγιά μου κακομάθαινε όχι μόνο εκείνη αλλά και εμένα. Ο μπαμπάς μου δεν το είχε αυτό».

Μιλώντας για την ανατροφή του πατέρα της, η Σάιρους επισήμανε τις διαφορές τους.
shutterstock_1309045744__1_
Τις - Μάιλι - Μπίλι Ρέι Σάιρους

«Ο τρόπος που μεγάλωσε ο πατέρας μου, μεγάλωσε πολύ φτωχός σε μια πολύ μικρή πόλη», είπε. «Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρός. Ο μπαμπάς μου είχε μια αρκετά δύσκολη παιδική ηλικία και η δική μου παιδική ηλικία, πραγματικά -εννοώ, μπορούμε να συνεχίσουμε να μιλάμε για τις δύσκολες στιγμές και τους αγώνες - ξέρετε, το να διαβάσω τα μαθήματά μου και να μάθω τις ατάκες μου ήταν δύσκολο - αλλά είχα φαγητό, είχα αγάπη, μεγάλωσα σε ένα όμορφο μεγάλο σπίτι. Και ο πατέρας μου δεν τα είχε αυτά. Οπότε έχω πολλή ενσυναίσθηση και συμπόνια για την παιδική του ηλικία, η οποία προφανώς εξελίχθηκε για να δημιουργήσει τον άνθρωπο που είναι τώρα και για τον οποίο τρέφω πολλή αγάπη».

Ο Λέτερμαν, στη συνέχεια, ρώτησε για τις φημολογούμενες ρήξεις. «Δεν υπάρχει αποξένωση εδώ με τον πατέρα σου, είναι απλά ο τρόπος που παρουσιάζονται τα πράγματα;».

«Ναι», είπε η Σάιρους. «Νομίζω, αυτό που είναι τόσο όμορφο είναι ότι οι γονείς μου, υπηρέτησαν τα παιδιά τους και το ξέρω αυτό. Οι γονείς μου μας υπηρέτησαν και θυσίασαν τόσα πολλά για εμάς. Οτιδήποτε ονειρευόμασταν, το έκαναν δυνατό».

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός: Ραντεβού, τηλέφωνα και ζυμώσεις - Yπουργοί προς έξοδο και «καραμπόλες»

ΠΑΣΟΚ: Τσουνάμι αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη - Αυξάνονται όσοι ζητούν αλλαγή, τα ονόματα για τη διαδοχή

Βρετανία: Αναρωτιούνται αν το καλοκαίρι τελείωσε πριν καν αρχίσει - Βροχές μέχρι τον Ιούλιο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης