Σάγια: Μετά τις Hi5 χρωστούσα πολλά λεφτά, δούλεψα κρυφά σε επαρχίες για να ξεχρεώσω

Όλο αυτό μου βγήκε σε καλό, σχολίασε η τραγουδίστρια 

Η Σάγια μίλησε για την πορεία της μετά τη διάλυση του γυναικείου συγκροτήματος Hi5 και περιέγραψε τις οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει τότε.

Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο «Στούντιο 4» και είπε: «Ήταν δύσκολο, χρωστούσα πολλά λεφτά μετά τις Hi5. Υπήρχε ένα πρόβλημα με μια λογίστρια, δεν πληρωνόταν η εφορία, μπήκαμε μέσα. Εμείς πληρώναμε πολλά από την τσέπη μας, πρόβες, παραγωγές και εν τέλει δεν έμεναν πολλά σε εμάς. Περάσαμε, όμως, και πολύ όμορφα. Όλες είχαμε αυτό το χρέος τότε. Ήταν ζόρι, ήταν όλο σοκαριστικό. Ήταν ένα challenge, λέω θα δουλέψω κρυφά στις επαρχίες. Δεν ήθελα να βγει στον κόσμο τι κάνω ακριβώς, δεν είχα βρει την καλλιτεχνική ταυτότητα. Ήθελα να ξεχρεώσω, να βρω τι θέλω να κάνω και μου βγήκε όλο αυτό σε καλό».

Δείτε το βίντεο

Για τον λόγο που δεν έγινε επανένωση των Hi5, η Σάγια εξήγησε: «Έχουν περάσει 21 χρόνια από τις Hi5. Προσπαθήσαμε να κάνουμε reunion αλλά ήρθε ο κορωνοϊός και δεν τα καταφέραμε. Πέρασαν δύο χρόνια, άντε να μαζευτούμε γιατί μένουμε και σε διαφορετικές χώρες. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

Σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Είναι επιλογή μου να είμαι στην Ελλάδα και δεν φεύγω για κανέναν λόγο. Ταξιδεύω πολύ αλλά δεν έχω βρει πουθενά σαν την Ελλάδα. Το λατρεύω, μου ταιριάζει. Πήγα στη Δανία και έκανα ένα μιούζικαλ, ωραία εμπειρία αλλά δεν άντεξα. Μετά από αυτό πήγα κατευθείαν στη Μύκονο, ζωάρα! Τώρα που έχει μεγαλώσει το παιδί μου είναι πιο εύκολο. Θα τραγουδάω σε κρουαζιερόπλοιο».


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr