Αθηνά Οικονομάκου: Τυχερή που μόλις χώρισε βρήκε νέο έρωτα, σχολίασε η Τσιμτσιλή

Οι πληροφορίες μου μιλάνε για έναν πολύ μεγάλο έρωτα, πρόσθεσε για την ηθοποιό και τον Μπρούνο Τσερέλα, η Τίνα Μεσσαροπούλου

Λίγο καιρό μετά την κοινή με τον Φίλιππο Μιχόπουλο ανακοίνωση ότι παίρνουν διαζύγιο, η Αθηνά Οικονομάκου φέρεται να έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή της.

Ρεπορτάζ του «Πρωινό» θέλει την ηθοποιό να είναι σε σχέση με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα.

Το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε για την Αθηνά Οικονομάκου ότι «είναι τυχερή είναι που βρήκε νέο έρωτα με το που χώρισε».

Δείτε το βίντεο

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια τόνισε ότι η συνεργάτιδά της, Τίνα Μεσσαροπούλου, είχε την είδηση από πριν. «Η Τινα Μεσσαροπούλου την είχε την είδηση, συγκεκριμένα η Τίνα. Απλά επειδή ακριβώς υπάρχουν δυο μικρά παιδιά και δεν ξέραμε αν είναι ένα φλερτ μια έξοδος της μιας βραδιάς, δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε κανένα ζήτημα. Αλλά από τη στιγμή που υπήρξαν φωτογραφίες και βίντεο, φαίνεται ότι αυτή η σχέση υπάρχει» σχολίασε.

Στην πορεία, στο πάνελ σχολίασαν ότι η Αθηνά Οικονομάκου με τον νέο της σύντροφο παραβρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, στη μια από τις δύο μεγάλες συναυλίες των Coldplay. «Όταν πας σε έναν τέτοιο χώρο με 70.000 ανθρώπους το κάνεις είτε επειδή δεν σε ενδιαφέρει, είτε γιατί θες να σε δουν» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου και πρόσθεσε: «Οι πληροφορίες μου μιλάνε για έναν πολύ μεγάλο έρωτα».

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα
Ο Τσερέλα παίζει σε ομάδα της β' εθνικής της Ιταλίας, ενώ είναι και ιδιοκτήτης εταιρείας real estate. Επιπλέον, είναι συνιδιοκτήτης σε προπονητικό κέντρο.

Το τελευταίο διάστημα, λέγεται πως μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Αθηνά Οικονομάκου. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», τον τελευταίο καιρό που ο Μπρούνο Τσερέλα βρίσκεται στην Ελλάδα, οι δυο τους επισκέπτονται το ίδιο γυμναστήριο και κάνουν μαζί την προπόνησή τους.


Στην εκπομπή προβλήθηκε επίσης, ένα βίντεο από τη συναυλία των Coldplay, όπου και είχε βρεθεί η Αθηνά Οικονομάκου. Δίπλα της φαίνεται ένας άνδρας, του οποίου όμως τα χαρακτηριστικά δεν είναι ξεκάθαρα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πρόκειται για τον Μπρούνο Τσερέλα. 

Δείτε φωτογραφίες:






Το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος χώρισαν, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη τον Απρίλιο στα μέσα ενημέρωσης, από μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων. 

Σε αυτή αναφέρουν, πως βάζουν τέλος στον γάμο τους, ενώ τονίζουν πως τα παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα. Επιπλέον, απευθύνουν «ισχυρή σύσταση στα ΜΜΕ να χειριστούν το θέμα με ευαισθησία και σεβασμό».
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου». 
Το ζευγάρι παντρεύτηκε τρεις φορές, με σύμφωνο συμβίωσης, πολιτικό και θρησκευτικό γάμο. Ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε στη Μύκονο το φθινόπωρο του 2018, ενώ ο πολιτικός γάμος έγινε στο Γύθειο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.


Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ο Σαρλ Μισέλ θέλει τον Μητσοτάκη στη θέση της Φον ντερ Λάιεν - Το διαψεύδει ο ίδιος

Τζένιφερ Λόπεζ: Πήγε στο σπίτι που νοικιάζει ο Άφλεκ - Μαζί της ήταν η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Γκάρνερ

Κέρκυρα: Επιχείρηση για τον εντοπισμό 55χρονου Αμερικανού που εξαφανίστηκε στο Μαθράκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr