Χώρισαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης

Χώρισαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης

Κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου

naysikapiladakis24
Το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου, ρπεορτάζ της εκπομπής «Happy Day» ανέφερε ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης έχουν χωρίσει.

«Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, η σχέση αυτή έχει λήξει. Δεν έχουν σκοτωθεί, δεν έχουν πλακωθεί. Κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, η οποία εύλογα μπορεί να δημιουργήσει και κάποια θεματάκια» είπε η ρεπόρτερ, Τίνα Μεσσαροπούλου, που μετέφερε την είδηση.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1zi92scmrxl)

Στην συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου εξήγησε ότι, οι πληροφορίες της, της λένε πως δεν έχει προκύψει καβγάς ανάμεσά τους και ίσως να μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι. «Εμένα αυτό που μου διευκρίνισαν ότι δεν σκοτώθηκαν, δεν μάλωσαν… Μπορεί να μένουν και στο ίδιο σπίτι μέχρι η Ναυσικά να καταφέρει να βρει κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή συγκατοικούν, μέχρι η Ναυσικά να σταθεί στα πόδια της και να βρει ένα σπίτι» είπε. 

Οι σχέσεις του φερόμενου ως πρώην ζευγαριού φαίνεται πως παραμένουν καλές. Πρόσφατα, είχαν βγει για ποτό με τη Μαρία Αντωνά, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Πάνο Καλίδη με τη γυναίκα του.


Η αναβολή του γάμου τους
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είχαν προγραμματίσει το καλοκαίρι του 2023 να παντρευτούν στη Μύκονο. Ωστόσο, το καλοκαίρι πέρασε και η ηθοποιός με τον επιχειρηματία δεν έκαναν τον γάμο τους. Το μοντέλο είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Έχω πει ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή αλλά πήρε μια αναβολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvw59bkmumjd)
Κλείσιμο

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε ρωτηθεί ξανά για την αναβολή που πήρε ο γάμος τους και σχετικά με αυτό, απάντησε στην εκπομπή «Fay's Time» ότι:

«Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όλο το καλοκαίρι είχα θέατρο, δεν μπορούσα ταυτόχρονα να το ετοιμάσω. Δεν ήθελα να κάνω έναν γάμο υπό πίεση. Θέλω να το χαρώ, οπότε το ανέβαλα προς το παρόν. Πάει προς άνοιξη/καλοκαίρι του 2024. Πριν μερικές μέρες με χώρισαν, δεν ασχολούμαι».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cw6dmu2kr0vl)

«Με έχουν χωρίσει 48 φορές τα δημοσιεύματα» είχε πει το μοντέλο
Τον Απρίλιο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφερόμενη στο διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου, έκανε και μια νύξη για τα δημοσιεύματα που ήθελαν και την ίδια να χωρίζει.
 «Πολύ τρανό παράδειγμα είναι η δική μου περίπτωση που δεν έχω χωρίσει ποτέ και με έχουν χωρίσει 48 φορές» είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0wgollv55jt)




Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ο Σαρλ Μισέλ θέλει τον Μητσοτάκη στη θέση της Φον ντερ Λάιεν - Το διαψεύδει ο ίδιος

Τζένιφερ Λόπεζ: Πήγε στο σπίτι που νοικιάζει ο Άφλεκ - Μαζί της ήταν η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Γκάρνερ

Κέρκυρα: Επιχείρηση για τον εντοπισμό 55χρονου Αμερικανού που εξαφανίστηκε στο Μαθράκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης