Δήμητρα Παπαδήμα – Γιάννης Μποσταντζόγλου: Είμαστε μαζί 32 χρόνια, δεν παντρευτήκαμε ποτέ

Δήμητρα Παπαδήμα – Γιάννης Μποσταντζόγλου: Είμαστε μαζί 32 χρόνια, δεν παντρευτήκαμε ποτέ

Της είχα κάνει πρόταση γάμου, αλλά της παίρνει 40 χρόνια η σκέψη, είπε ο ηθοποιός

papadima-giannis
Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησαν για τη σχέση τους που μετρά 32 χρόνια, τον λόγο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ και τα προβλήματα που βίωσαν κάποια στιγμή και τους οδήγησαν σε έναν σύντομο χωρισμό.

Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το γεγονός ότι τους χαρακτηρίζουν ως «ένα αντισυμβατικό ζευγάρι», ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μοιράστηκε την άποψή του. «Με ευχαριστεί πολύ να με χαρακτηρίζουν έτσι, δεν με προσβάλλει, δεν με υποτιμά. Έχουμε ένα καθωσπρεπιλίκι όταν βγαίνουμε να μιλάμε ή παρουσιαζόμαστε δημόσια που δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1zg1g0k8z01)
Κλείσιμο

«Δεν είμαστε κάτι παράξενο, είμαστε πολύ απλοί άνθρωποι. Δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είμαστε και οι δύο από τελειωμένες καταστάσεις, από γάμους παλιούς, πολύ αγαπητούς κατά τα άλλα», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Είμαστε μαζί 32 χρόνια, με κρίσεις. Έχουμε μια κόρη και εγώ έχω και έναν γιο από τον πρώτο μου γάμο. Θα γίνει 29 χρονών η κόρη μας».

Για τον λόγο που δεν ενώθηκαν ποτέ με τα δεσμά του γάμου, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Δεν παντρευτήκαμε ποτέ γιατί μου ζήτησε να την παντρευτώ αλλά δεν θέλω πια! Το δοκιμάσαμε, ναι, της ζητάω και εγώ κατά καιρούς αλλά δεν θέλει. Της είχα κάνει πρόταση γάμου, αλλά της παίρνει… 40 χρόνια η σκέψη! Περνάμε όμως μια χαρά έτσι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1zg1y6289ix)

Η Δήμητρα Παπαδήμα, από την πλευρά της, σχολίασε: «Νομίζω ότι όλοι είμαστε αντισυμβατικοί, κατά βάθος, όλοι οι άνθρωποι. Αλλά οι συνθήκες μας αναγκάζουν και συμβιβαζόμαστε».

Το ζευγάρι είχε χωρίσει για τρία χρόνια σε μια φάση της σχέσης τους. Για την αιτία, η Δήμητρα Παπαδήμα ανέφερε: «Διακόπηκε η σχέση μας για τρία χρόνια. Δεν μας χώρισαν καταστάσεις που θα έπρεπε να μας κρατήσουν μακριά για πάντα. Δηλαδή ένα τρίτο πρόσωπο ή ξέρω γω τι άλλο. Μας χώρισαν οι προσωπικότητες και κάποια προβλήματα που είχαμε τότε οικονομικής φύσης. Γιατί ο Γιάννης είναι λιγάκι ανεύθυνος σε αυτά, είναι μωρό».

Ειδήσεις σήμερα:

Στις 11:30 ο ανασχηματισμός - Λιβάνιος στο Εσωτερικών, Θεοδωρικάκος στο Ανάπτυξης, Κεραμέως στο Εργασίας

Μπουρίνια στη βόρεια Ελλάδα, 38άρια και σκόνη στη νότια - Κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 περιοχές

Τα δέκα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Euro 2024 - Πρεμιέρα στο Μόναχο, τελικός στο Βερολίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης