Ματ Ντέιμον - Κέισι Άφλεκ: Πρωταγωνιστούν στη νέα κωμωδία δράσης, The Instigators

Ματ Ντέιμον - Κέισι Άφλεκ: Πρωταγωνιστούν στη νέα κωμωδία δράσης, The Instigators

Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε

damon-affleck
Η Apple Original Films έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τη νέα κωμωδία δράσης «The Instigators» με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Όσκαρ Ματ Ντέιμον και Κέισι 'Αφλεκ.

Το σενάριο των Τσάκ Μακλίν και 'Αφλεκ υπόσχεται μία έντονη και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εμπειρία όπου ο Ρόρι (Ντέιμον) και ο Κόμπι ('Αφλεκ) είναι δύο απρόθυμοι συνεργάτες: ένας απελπισμένος πατέρας και ένας πρώην κατάδικος που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλέψουν τα παράνομα κέρδη ενός διεφθαρμένου πολιτικού. Όταν όμως το εγχείρημα στραβώνει, οι δυο τους βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια δίνη χάους, καταδιωκόμενοι όχι μόνο από την αστυνομία, αλλά και από οπλισμένους γραφειοκράτες και εκδικητικά αφεντικά του εγκλήματος.

Δείτε το τρέιλερ
The Instigators — Official Trailer | Apple TV+

Κλείσιμο
Βρισκόμενοι σε πλήρη αδιέξοδο, πείθουν την ψυχολόγο του Ρόρι (Χονγκ Τσάου) να τους βοηθήσει σε μία ξέφρενη απόδραση μέσα στην πόλη, όπου πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να συνεργαστούν για να αποφύγουν τη σύλληψη - ή κάτι χειρότερο.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νταγκ Λίμαν το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Μάικλ Στούλμπαργκ, Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, Τόμπι Τζόουνς, Τζακ Χάρλοου και Ρον Πέρλμαν.

Ο αδελφός του Κέισι, Μπεν Αφλεκ, βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με τον Ντέιμον και τους Τζον Γκράχαμ, Τζεφ Ρομπίνοφ και Αλισον Γουίντερ.

Το «The Instigators» θα κάνει το ντεμπούτο του σε επιλεγμένες αίθουσες στις 2 Αυγούστου, πριν την παγκόσμια πρεμιέρα στο Apple TV+, στις 9 Αυγούστου.

Ειδήσεις σήμερα:

Στις 11:30 ο ανασχηματισμός - Λιβάνιος στο Εσωτερικών, Θεοδωρικάκος στο Ανάπτυξης, Κεραμέως στο Εργασίας

Μπουρίνια στη βόρεια Ελλάδα, 38άρια και σκόνη στη νότια - Κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 περιοχές

Τα δέκα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Euro 2024 - Πρεμιέρα στο Μόναχο, τελικός στο Βερολίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης