Άννα Φλωρινιώτη: Έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου

Άννα Φλωρινιώτη: Έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου

Τους βλέπω καθημερινά στον ύπνο μου, είπε για τον Γιάννη και Νίκο Φλωρινιώτη

anna_florinioti
Με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από τον θάνατο του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, και έξι μηνών από τον χαμό του αδελφού της, Νίκου, η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε στο «Πρωινό».

Την Κυριακή 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 76 του χρόνια και παράλληλα ένα τρισάγιο για τον αδελφό της, ο οποίος πέθανε 6 μήνες μετά τον πατέρα του από καρκίνο στην ηλικία των 39 ετών.

Η Άννα Φλωρινιώτη ανέφερε τον τρόπο που προσπαθεί να διαχεριστεί τους θανάτους των ανθρώπων της: «Προσπαθώ όλη μέρα να απασχολώ το μυαλό μου και να δουλεύω και να μην σκέφτομαι πράγματα. Το βράδυ όταν πηγαίνω σπίτι είναι δύσκολο πολύ. Η μαμά μου είναι χάλια. Παλεύουμε και οι δύο. Η μία στηρίζει την άλλη, αναλόγως ποια είναι πιο ευάλωτη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1zmokm267ep)
Κλείσιμο

Επίσης, εξομολογήθηκε ότι πια αισθάνεται ότι έχει ανάγκη από έναν σύντροφο για την ψυχολογική στήριξη: «Όταν έπαθα αυτό το μεγάλο κακό δεν ήθελα κανέναν δίπλα μου. Ήθελα μόνο τους φίλους μου που είχα από παιδάκι κι αυτούς είχα βέβαια δίπλα μου και τους έχω πάντα. Δεν ήθελα σύντροφο. Όσο περνάει ο καιρός αρχίζω και νιώθω και την ανασφάλεια ότι είμαι μόνη μου και δεν έχω στήριγμα, γιατί τα έχω φορτωθεί όλα εγώ. Αρχίζω να έχω την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να με στηρίζει έστω ψυχολογικά».

Σχετικά με το μνημόσυνο, η Άννα Φλωρινιώτη δήλωσε: «Το μνημόσυνο θα γίνει 16 του μηνός Κυριακή. Θα το κάνουμε ενδιάμεσα δηλαδή μετά τις 6 του μηνός που κλείνει ο μπαμπάς τον χρόνο και πριν τις 19 που κλείνει το εξάμηνο το παιδί μας».

Για τη δουλειά της στο κομμωτήριο, η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη απάντησε: «Δεν σταμάτησα να δουλεύω. Βέβαια μου λείπει το σόου, αλλά δεν κάνω σόου, είμαι μονάδα».
201603041107360_9433_ANOYLA_FLORINIOTI_GIANIS_FLORINIOTIS_NIKOS_FLORINIOTIS_332016__1_
Άννα - Γιάννης - Νίκος Φλωρινιώτης

Η Άννα Φλωρινιώτη φοράει μαύρα όπως και ένα κολιέ που γράφει «Φλωρινιώτης»στον λαιμό της. Πάνω σε αυτά, σχολίασε: «Μου λένε όλοι να βγάλω τα μαύρα, αλλά έτσι αισθάνομαι. Και το μενταγιόν αυτό είναι του μπαμπά μου, το φόραγε 40 χρόνια πάνω του. Φοράω το κόκκινο κραγιόν που άρεσε στον μπαμπά μου. Βέβαια, δεν του άρεσαν τα μαύρα».

Τέλος, αποκάλυψε ότι βλέπει όνειρα με τον πατέρα και αδελφό της και ότι δεν έχει σβήσει τους αριθμούς των τηλεφώνων τους. «Τους βλέπω καθημερινά στον ύπνο μου. Στην αρχή δεν τον έβλεπα και είχα φτάσει στο σημείο να τάξω φανουρόπιτα για να τον δω. Δεν έχω σβήσει το τηλέφωνο του αδελφού μου και του μπαμπά μου από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Τα κινητά και των δύο τα έχω σπίτι. Στην αρχή έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου», είπε στο τέλος η Άννα Φλωρινιώτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Στις 11:30 ο ανασχηματισμός - Λιβάνιος στο Εσωτερικών, Θεοδωρικάκος στο Ανάπτυξης, Κεραμέως στο Εργασίας

Μπουρίνια στη βόρεια Ελλάδα, 38άρια και σκόνη στη νότια - Κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 περιοχές

Τα δέκα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Euro 2024 - Πρεμιέρα στο Μόναχο, τελικός στο Βερολίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης