Αθηναϊκή Ριβιέρα: Τα... μυστήρια με τον Μπέζος, ο Λίαμ, η Κάιλι και η Κιμ

Αθηναϊκή Ριβιέρα: Τα... μυστήρια με τον Μπέζος, ο Λίαμ, η Κάιλι και η Κιμ

Τα δύο σκάφη του δισεκατομμυριούχου έχουν δέσει ανοιχτά της Βάρκιζας εδώ και μέρες, ενώ διάσημοι σταρ, όπως ο Λουκ Έβανς και ο Τζο Τζόνας, «πάρταραν» στην Αθήνα

riviera_xr
Και να θες να μην το δεις είναι δύσκολο, αφού το «Koru» των 127 μέτρων που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Τζεφ Μπέζος δύσκολα περνάει απαρατήρητο, όπως και το συνοδευτικό του «Abeona» των 75 μέτρων που κουβαλάει και ένα ελικόπτερο πάνω του.

Αμφότερα εδώ και δέκα μέρες είχαν δέσει ανοιχτά της Βάρκιζας, απέναντι από το Island στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και όλοι όσοι τα είδαν, πέρα από το εντυπωσιακό θέαμα που προσέφεραν, αναρωτιούνταν ένα πράγμα.
τζεφ
Αν ο ιδιοκτήτης της Amazon και της Washington Post μεταξύ άλλων επιχειρήσεων βρίσκεται στην χώρα μας για κάποιες μίνι διακοπές με τη σύντροφό του Λόρεν Σάντσεζ ή το έχει παραχωρήσει σε κάποιους φίλους του.

Κλείσιμο
Το μυστήριο δεν λύθηκε όπως πέρυσι που ο διάσημος δισεκατομμυριούχος εμφανίστηκε στη Σίφνο για δείπνο σε γνωστό εστιατόριο και στον Καστό, ένα μικρό νησάκι ανάμεσα σε Λευκάδα και Ιθάκη, όπου κάποιοι τον απαθανάτισαν σε χαλαρές στιγμές σε να μικρό παραθαλάσσιο μπαράκι.
τζεφ2
Τότε είχε απολαύσει το αγαπημένο του ρούμι μαζί με την καλή του και φίλους, ενώ όταν έφευγε δεν χάλασε το χατίρι σε όσους ήθελαν μια selfie μαζί του.

Φέτος, εάν ήρθε στην Ελλάδα, δεν έχει εμφανιστεί κάπου στην πρωτεύουσα που να τον αναγνώρισαν κάτι όχι και τόσο δύσκολο -για τον Μπέζος μιλάμε- σε μια περίοδο που η λεγόμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα γνωρίζει μεγάλες πιένες.

Πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες από το εξωτερικό, διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και jet setters βρέθηκαν εδώ προσκεκλημένοι σε διάφορα events, κάποια από τα όποια ήταν private.

Πάρτι και celebrities

Το ελικόπτερο από το βοηθητικό σκάφος του «Koru», το «Abeona» με το περίεργο σαν σίδερο ατμού σχήμα του σηκώνεται καθημερινά στον αέρα με κόσμο.

Επιστρέφει έπειτα από κάποιες ώρες άγνωστο από που, ενώ συχνά ένα tender από το «Koru» μεταφέρει παρέες σε κοντινούς κόλπους, προσβάσιμους μόνο από την θάλασσα, οι οποίοι προσφέρουν την ιδιωτικότητα που θα επιθυμούσαν.

Αυτές τις μέρες glam πάρτι στην ακτογραμμή και σε μέρη απόλυτα συνυφασμένα με το καλοκαίρι έφεραν στην Ελλάδα διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, είδωλα της ποπ, σχεδιαστές και jet setters.

O πολύς Λουκ Έβανς ήταν ένας από τους πολλούς που έδωσε το παρόν στο opening πάρτι του One & Only Aesthesis πριν από λίγες μέρες και είχε την ευκαιρία να τα πει με την Κιμ Κατράλ, επίσης καλεσμένη στο πάρτι του νέου ξενοδοχείου.
kim_catrall
Ο Λίαμ Χέμσγουορθ και ο Τζο Τζόνας αφού τα είπαν με τον Ολιβιέ Ρουστέν καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Balmain στο πάρτι είδαν και τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή που είχε στηθεί μια ανάσα από την εντυπωσιακή πισίνα να ξεσηκώνει τον κόσμο τραγουδώντας.
8_Deleasa_ορθιος__Liam_Hemsworth_στο_εστιατοριο
Τζόνας και Χέμσγουορθ πάντως εθεάθησαν αμφότεροι να διασκεεδάζουν και στο Island, όπου ο Χρύσανθος Πανάς έτρεχε και δεν έφτανε για να προλάβει επώνυμες αφίξεις.

Joe_Jonas-_Koni_-_Deleasa
Η μικροσκοπική Κάιλι Μινόγκ αφού πέρασε από εκεί πετάχτηκε και μια Μύκονο για λίγα 24ωρα, απολαμβάνοντας ήλιο και θάλασσα στο νησί των Κυκλάδων που εν αντιθέσει με την Αθηναϊκή Ριβιέρα δεν έχει πάρει ακόμη μπροστά την φετινή σεζόν.
Kylie_2

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος στην Ξάνθη για τους τέσσερις νεκρούς στη σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο - Ήταν μόλις 20-25 ετών


Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του πασίγνωστου ποινικολόγου για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του άσκησε ο εισαγγελέας


Η ώρα των ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλαδικές - Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης