Τόρι Σπέλινγκ: Διαψεύδει ότι άφησε σε τραγική κατάσταση το σπίτι που ζούσε με τα παιδιά της

Η ιδιοκτήτρια του ακινήτου ξεκαθάρισε επίσης, πως τίποτα από όσα γράφτηκαν στη DailyMail δεν ήταν αλήθεια

Η Τόρι Σπέλινγκ διέψευσε το δημοσίευμα της DailyMail που υποστήριζε ότι εγκατέλειψε το σπίτι, όπου ζούσε με τα πέντε της παιδιά, σε τραγική κατάσταση.

Το δημοσίευμα ισχυριζόταν ότι το σπίτι ήταν πολύ βρώμικο, όταν το άφησε η ηθοποιός, ενώ πηγές έλεγαν ότι οι τοίχοι, όπως και οι καναπέδες είχαν μυρωδιά ζώων και ούρων.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τα έπιπλα έξω από το σπίτι, με τις πηγές να λένε ότι η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να τα πετάξει, λόγω των οσμών.

Ωστόσο, η Τόρι Σπέλινγκ αρνείται ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, ενώ ζήτησε από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Κέιτι να μιλήσει στο podcast της, με τίτλο «MisSpelling» για να το επιβεβαιώσει.

Η Κέιτι όντως ξεκαθάρισε πως τίποτα από όσα γράφτηκαν δεν ήταν αλήθεια, ενώ τόνισε μάλιστα, πως η Τόρι Σπέλινγκ ήταν μια «υπέροχη ενοικιάστρια».
«Τα έπιπλα που φωτογραφήθηκαν έξω από το σπίτι ήταν πολλών ετών και γι' αυτό τα βγάλαμε προς πώληση. Αυτό δεν είχε καμία σχέση με εσένα. Ήσουν υπέροχη ενοικιάστρια και δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο καλά λόγια για την εμπειρία μου μαζί σου», είπε η ιδιοκτήτρια.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω ακούσει τίποτα πιοπ γελοίο στη ζωή μου. Όλη την ώρα αντικαθιστούμε έπιπλα σε αυτά τα ακίνητα. Είναι τρελό να βγάλει κανείς αυτές τις φωτογραφίες και να πει τόσα ψέματα»

Τέλος, η Τόρι Σπέλινγκ υποστήριξε πως είναι ναι μεν δεν είναι πολύ οργανωτική, ούτε «μανιακή» με την καθαριότητα, όμως φροντίζει να σέβεται το περιβάλλον, όπου ζει.



Ειδήσεις σήμερα:

Στις 11:30 ο ανασχηματισμός - Λιβάνιος στο Εσωτερικών, Θεοδωρικάκος στο Ανάπτυξης, Κεραμέως στο Εργασίας

Μπουρίνια στη βόρεια Ελλάδα, 38άρια και σκόνη στη νότια - Κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 περιοχές

Τα δέκα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Euro 2024 - Πρεμιέρα στο Μόναχο, τελικός στο Βερολίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr