Η Έρρικα Πρεζεράκου έκανε μια ανάρτηση σχετικά με το ατύχημα που είχε πριν τρία χρόνια και παραλίγο να της κοστίσει το χέρι της.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας, η πρωταθλήτρια στίβου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο.
Το στιγμιότυπο αυτό τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια, μετά την επέμβαση στο χέρι της, που της κόστισε το ένα της δάχτυλο. Σε αυτή, ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες, που της έσωσαν τη ζωή.
Συγκεκριμένα, η Έρρικα Πρεζεράκου έγραψε: «Όταν πριν τρία χρόνια μια προπέλα σκάφους χτύπησε το χερι μου.. έχασα το μισό μου αίμα. Στο ελικόπτερο που με έφερνε Αθήνα άκουγα ότι θα μου κόψουν το χέρι απο τον ώμο λόγω απώλειας αίματος. Με βλέπετε στη φωτογραφία να χαμογελάω, γιατί εκείνο τον Αύγουστο πολλοί εθελοντές αιμοδότες με βοήθησαν να είμαι ζωντανή».
Συνεχίζει γράφοντας: «Θυμάμαι όταν μου έκαναν τις μεταγγίσεις να συγκινούμαι, γιατί λαμβανα το αίμα συνανθρώπων μου που είχαν καλοσύνη στην καρδιά να προσφέρουν. Παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας σήμερα και ας θυμόμαστε ότι μια δική μας πράξη καλοσύνης σώζει ζωές συνανθρώπων μας. Δεν ξερω αν σας είπα σήμερα πόσο σας αγαπώ».
Ασφαλίζουμε το νέο μας σπίτι με τους καλύτερους όρους επιλέγοντας εμείς την ασφαλιστική μας εταιρεία, καθώς αυτό που απαιτείται από την Τράπεζα είναι ένα συμβόλαιο με τις απαραίτητες καλύψεις.
Η εταιρεία πρωτοπορεί στην εφαρμοσμένη τεχνολογία του Agentic AI με τη δημιουργία αυτόνομων ψηφιακών "πρακτόρων" (agents) που θέτουν στόχους, μαθαίνουν, προσαρμόζονται και συνεργάζονται με ανθρώπους
Στην αιχμή της πρωτοπορίας και με ηγετική θέση στον χώρο της αυτοκίνησης για περισσότερα από 60 χρόνια, η Avis πραγματοποιεί σημαντικά βήματα ψηφιακού μετασχηματισμού, έχοντας υιοθετήσει μια digital φιλοσοφία που θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο