Χειλάκης για Μαξίμου: Όταν θαυμάζεις τον άλλο, θες να πάρεις τα καλύτερά του στοιχεία, δεν τον ανταγωνίζεσαι

Χειλάκης για Μαξίμου: Όταν θαυμάζεις τον άλλο, θες να πάρεις τα καλύτερά του στοιχεία, δεν τον ανταγωνίζεσαι

Τον ανταγωνισμό τον σταματά ο θαυμασμός, πρόσθεσε ο ηθοποιός

athina-maksimou
Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης έδωσαν συνέντευξη και μίλησαν για τη σχέση τους, αλλά και τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Ελένη» και πρώτη μίλησε η Αθηνά Μαξίμου, λέγοντας πως συχνά η συστολή της την κάνει να φαίνεται «ξινή».

«Δίνω την εντύπωση της σκληρής. Πιστεύω λόγω της συστολής μου, περνάει ότι είμαι απρόσιτη. Φέτος, στους Πανθέους, μου έλεγαν "πώς είσαι έτσι; Τι ξινίλα είναι αυτή;"», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη. «Δεν συμφωνούμε σε όλα, διαφωνούμε συχνά, αλλά πιστεύω πως αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Το να μιλάμε ο ένας στον άλλο βοηθάει τη σχέση», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1zr1jrj20vl)
Κλείσιμο

Ο Αιμίλιος Χειλάκης από την πλευρά του, σχολίασε χιουμοριστικά: «Κάνουμε δημιουργικά debate, δεν μαλώνουμε. Λέμε ο ένας την άποψή μας στον άλλο. Δεν έχουμε προσωπική ατζέντα, αλλά συζητάμε για τα πάντα μαζί».

Όσο για το ποιος κάνει ένα βήμα πίσω στις διαφωνίες τους, η Αθηνά Μαξίμου τόνισε πως πρέπει να ξέρει κανείς πότε να υποχωρεί, καθώς ο καθένας μπορεί να θεωρεί κάτι άλλο σωστό.

«Παλιά μπορεί να επέμενα για κάτι, αλλά τώρα δεν επιμένω, γιατί καταλαβαίνω πως ο καθένας θέλει τη δική του προεργασία», τόνισε.

Αναφορικά με το αν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά τους, λόγω του θεάτρου, όπου κι έχουν συνεργαστεί, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Τον ανταγωνισμό τον σταματά ο θαυμασμός. Όταν θαυμάζεις τον άλλο, θες να πάρεις τα καλύτερά του στοιχεία, δεν τον ανταγωνίζεσαι».

Η Αθηνά Μαξίμου πρόσθεσε τότε: «Όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση και δεν χαίρεσαι που είσαι με τον άλλο, δεν γίνεται. Το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο».

Τέλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε για τη σχέση τους: «Μετά από χρόνια, που είχαμε αλλάξει κι οι δύο, συζητήσαμε το αν ταιριάζουμε όπως έχουμε γίνει κι είπαμε ναι. Είμαστε σύζυγοι και είμαστε κάτω από τον ίδιο ζυγό και σηκώνουμε μαζί τα βάρη. Αυτό είναι το νόημα. Κανείς δεν κάνει πίσω στα προβλήματα, τα βλέπαμε και τα αντιμετωπίζαμε».


Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί στον Πειραιά: Ένας νεκρός κι ένας βαριά τραυματίας σε ανταλλαγή πυροβολισμών - Μια σύλληψη και μια προσαγωγή

Άμφισσα: Γυναίκα κατήγγειλε με αίματα στο πρόσωπο τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της - Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: «Δέκα σκυλιά τη δάγκωναν όπου έβρισκαν», λέει η κόρη της 44χρονης που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης