ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μαρίνα Σταυράκη: Το διαζύγιο ήταν μια επίπονη διαδικασία, που στιγμάτισε την ψυχική και τη σωματική µου υγεία

Μαρίνα Σταυράκη: Το διαζύγιο ήταν μια επίπονη διαδικασία, που στιγμάτισε την ψυχική και τη σωματική µου υγεία

Για εμένα ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, ανέφερε για την αλλαγή του επιθέτου της

stauraki
H Μαρίνα Σταυράκη μίλησε για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Πατούλη, το γεγονός ότι επανέφερε το πατρώνυμό της, τα σχέδια στη ζωή της, το φλερτ και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Σχετικά με την απόφαση να επιστρέψει στο επίθετό της «Σταυράκη», δήλωσε: «Για εμένα το διαζύγιο ήταν μια επίπονη διαδικασία, που στιγμάτισε την ψυχική και τη σωματική µου υγεία. Σε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα ότι άργησα. Έφτασε, ωστόσο, πλέον το πλήρωμα του χρόνου που για εμένα ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, γι’ αυτό και επανάφερα το πατρώνυμό µου. Κλείνοντας τον κύκλο, άφησα πίσω µου και ό,τι µε βάραινε, ό,τι µε απομάκρυνε από τη Μαρίνα. Για καθέναν, η στιγμή της αλλαγής είναι υπόθεση που έχει προσωπικό timing».

Σε ερώτηση για το αν στενοχωρήθηκε για αυτή την αλλαγή, η Μαρίνα Σταυράκη απάντησε: «Που αφήνω πίσω µου αυτό το κεφάλαιο; Κάθε άλλο. Πάντοτε, όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, ανοίγει ένας νέος. Και στη δική µου περίπτωση αφήνω οριστικά πίσω µου και ό,τι αρνητικό και τοξικό. Αυτό αποτελεί κατάκτηση. Είμαι πιο αισιόδοξη από ποτέ για το μέλλον».
202002161924410_8222_GIORGOS_PATOYLIS_MARINA_PATOYLI_1522020__1_
Mε τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη
Κλείσιμο

Αναφορικά με το φλερτ, η Μαρίνα Σταυράκη είπε ότι απ' όσα της έχουν πει εκπέμπει μια ψυχρότητα. Ωστόσο, αφού τη γνωρίσει ο κόσμος αλλάζει η αρχική εντύπωση που του είχε δημιουργηθεί. «Από όσα µου έχουν πει κατά καιρούς, µάλλον εκπέμπω κάτι το απόμακρο και το απρόσιτο και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο να µε πλησιάσει κανείς. Μόνο όποιος δεν μείνει στην πρώτη εντύπωση, αλλά επιχειρήσει να µε γνωρίσει και σπάσει τον πάγο, βλέπει ότι είμαι πολύ διαφορετική από την εικόνα που δίνω εκ πρώτης όψεως», είπε στο στο ένθετο «Secret».

Τέλος, όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις, η Μαρίνα Σταυράκη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει κάτι, τονίζοντας, όμως, τη σημασία της εσωτερικής γαλήνης: «Η επιστήμη μας προσφέρει παρεμβατικούς και λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους για να διατηρούμε μια καλή εμφάνιση. ∆εν θα ήμουν αρνητική σε μια επέμβαση ομορφιάς, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. Βέβαια και η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ γιατρού και ασθενούς παίζει σημαντικό ρόλο. Σε όποιες λύσεις και αν καταφεύγει καθεμιά µας για να νιώσει όμορφη, ας µην ξεχνάμε ότι η εσωτερική πληρότητα και ηρεμία τροφοδοτούν την εξωτερική µας ομορφιά και ευεξία».

Ειδήσεις σήμερα:

Μάνος Χατζιδάκις: Οι προφητικές σκέψεις του 30 χρόνια μετά τον θάνατό του


Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου στο Euro 2024


Υποχωρεί ο καύσωνας, μέχρι 35 βαθμούς η θερμοκρασία μέσα στο Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης