Τριαντάφυλλος κατά Χρήστου Δάντη: Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη, ο κόσμος ξέρει και κρίνει, τον έβαλε στη θέση του

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Χρήστο Δάντη

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την κόντρα του με τον Χρήστο Δάντη, που ξέσπασε πριν από λίγο καιρό.

Ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι ο λόγος της διαμάχης ήταν ένα σχόλιο που είχε κάνει ο ίδιος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τη σύντροφο του Χρήστου Δάντη. Συγκεκριμένα, περιέγραψε: «Νοµίζω ότι τον πείραξε ένα σχόλιο που έκανα για το "Survivor", γιατί σχολιάζω το συγκεκριµένο ριάλιτι, και είπα ότι η Ασηµίνα, µε την οποία συνδέεται αυτόν τον καιρό, έκανε κουτσοµπολιό. ∆εν έχω πει κάτι άσχηµο για τον ίδιο, δεν έχω ασχοληθεί µαζί του. Έδειξε ξεκάθαρα κακία και απέδειξε ότι, αν δεν ταιριάζανε µε την Ασηµίνα, δεν θα συµπεθεριάζανε. Αυτή τη στιγµή, η Ασηµίνα είναι µια επαγγελµατίας παίκτρια ριάλιτι και µάλιστα η πιο αντιπαθητική που έχει περάσει από όλα τα ριάλιτι µε την εικόνα που έχει δείξει. Για αυτό ο σύντροφός της, Χρήστος ∆άντης, έκανε αυτό το σχόλιο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εχει χάσει παντελώς ο Χρήστος ∆άντης όσα έχει χτίσει τόσα χρόνια µε αυτό το σχόλιο. Ο κόσµος ξέρει και κρίνει. ∆εν είναι χαζός, τον έβαλε στη θέση του».

Σε ερώτηση στη συνέντευξή του στο ένθετο «Secret» για το αν του ζητούσε συγγνώμη ο Χρήστος Δάντης, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «∆εν δέχοµαι καµία συγγνώµη. Θα αισθανθώ και άσχηµα για λογαριασµό του. ∆εν υπάρχει λόγος. Κάθε άνθρωπος ξέρει την αξία του. Του εύχοµαι να είναι καλά και µε την Ασηµίνα. Εξάλλου, εγώ ποτέ δεν σχολίασα τη διαφορά ηλικίας, όπως τον "κράζουν". ∆εν το θεωρώ λόγο για να το σχολιάσω. Πάντα µιλάω µε τα καλύτερα για την καλλιτεχνική πορεία του Χρήστου. Σχολίασα τον τρόπο που µίλησε η Ασηµίνα για ένα θέµα που δεν την αφορά, τον δεσµό του Άρη και µε την Αντωνά. Τόνισα ότι χώρισαν και δεν πρέπει να ανακατεύονται, όπως έκανε η Ασηµίνα… Αυτός τρελάθηκε! Για να τελειώνουµε: Στο "Just the 2 of Us" είχα πάει τελικό. Μήπως ήµουν και τότε "φάλτσος"; Εχω σκεφτεί να το κάνω τραγούδι: "Μήπως είµαι φάλτσος;"».

Ο Χρήστος Δάντης χαρακτηριστικά είχε πει: «Ο Τριαντάφυλλος να ασχοληθεί λίγο με τις νότες που τραγουδά και δεν τις εκφράζει σωστά. Είναι επιεικώς φάλτσος». 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάνος Χατζιδάκις: Οι προφητικές σκέψεις του 30 χρόνια μετά τον θάνατό του


Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου στο Euro 2024


Υποχωρεί ο καύσωνας, μέχρι 35 βαθμούς η θερμοκρασία μέσα στο Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr