Μπέττυ Μαγγίρα για Αθηνά Οικονομάκου: Δεν πας στους Coldplay για να κρυφτείς

Μπέττυ Μαγγίρα για Αθηνά Οικονομάκου: Δεν πας στους Coldplay για να κρυφτείς

Είδατε που κάτι καλό μπορεί να ξεκινάει όταν κάτι τελειώνει, δήλωσε η παρουσιάστρια για τη νέα σχέση της ηθοποιού

maggira-oikonomakou
Η Μπέττυ Μαγγίρα τοποθετήθηκε για την Αθηνά Οικονομάκου και τη νέα της σχέση με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίσα, Μπρούνο Τσερέλα.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου στο «I Love Σου Κου», τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την κοινή εμφάνιση της ηθοποιού με τον 37χρονο μπασκετμπολίστα στη συναυλία των Coldplay.

«Διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες από τους Coldplay, μεγάλο event αυτή την εβδομάδα, είδαμε όλοι να ανεβάζουν βιντεάκια, φωτογραφίες... Πήγαν όλοι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε το βίντεο
Μπέττυ Μαγγίρα για Αθηνά Οικονομάκου: Δεν πας στους Coldplay για να κρυφτείς
Κλείσιμο

«Το καλό/κακό είναι ότι δεν μπορείς να κρυφτείς και όλοι τους βγάλανε φωτογραφίες», πρόσθεσε και η Μπέττυ Μαγγίρα τον διέκοψε λέγοντας: «Καλά, δεν πας στους Coldplay για να κρυφτείς».

«Κρύβεσαι μέσα στον πολύ τον κόσμο, θα ήθελες να μπορείς να κρυφτείς», σημείωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Όταν παραμονεύουν παντού τα κινητά σε ένα τέτοιο δημόσιο γεγονός ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να σε βγάλει φωτογραφία ή βίντεο», σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Πανέμορφος! Πολύ όμορφο ζευγάρι, αν ισχύει η είδηση», ανέφερε στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Τι να μην ισχύει, αφού ήταν εκεί και φιλιόντουσαν. Δεν είπαμε, ακόμα δεν τον γνώρισε να τον παντρευτεί κιόλας, αλλά είδατε που κάτι καλό μπορεί να ξεκινάει όταν κάτι τελειώνει. Να χωρίσαν αλλά, μπορεί να ήταν και καλύτερα που χωρίσαν», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αθηνά Οικονομάκου: Σε νέα σχέση μετά το διαζύγιό της - Ποιος είναι ο σύντροφός της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα.

Ο Τσερέλα παίζει σε ομάδα της β' εθνικής της Ιταλίας, ενώ είναι και ιδιοκτήτης εταιρείας real estate. Επιπλέον, είναι συνιδιοκτήτης σε προπονητικό κέντρο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1yqfdwv1bmh)

Το τελευταίο διάστημα, ο μπασκετμπολίστας λέγεται πως μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Αθηνά Οικονομάκου.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα, τον τελευταίο καιρό που ο Μπρούνο Τσερέλα βρίσκεται στην Ελλάδα, οι δυο τους επισκέπτονται το ίδιο γυμναστήριο και κάνουν μαζί την προπόνησή τους.

Στην εκπομπή προβλήθηκε επίσης, ένα βίντεο από τη συναυλία των Coldplay, όπου και είχε βρεθεί η Αθηνά Οικονομάκου. Δίπλα της φαίνεται ένας άνδρας, του οποίου όμως τα χαρακτηριστικά δεν είναι ξεκάθαρα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πρόκειται για τον Μπρούνο Τσερέλα. 

Δείτε φωτογραφίες:








Ειδήσεις σήμερα:

Μάνος Χατζιδάκις: Οι προφητικές σκέψεις του 30 χρόνια μετά τον θάνατό του


Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου στο Euro 2024


Υποχωρεί ο καύσωνας, μέχρι 35 βαθμούς η θερμοκρασία μέσα στο Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης