Χρίστος Αντωνιάδης: Δεν πληρώθηκα ποτέ στους Δύο Ξένους

Χρίστος Αντωνιάδης: Δεν πληρώθηκα ποτέ στους Δύο Ξένους

Ήταν ένα λαχείο για εμένα, πήρα πολύ περισσότερα χρήματα μετά εξαιτίας της επιτυχίας, πρόσθεσε ο τραγουδιστής

antoniadis__1_
Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε για τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Δύο Ξένοι» και τη συμπρωταγωνίστριά του, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Για το αν ισχύει ότι ο ρόλος στους «Δύο ξένους» είχε γραφτεί για άλλον τραγουδιστή, ο Χρίστος Αντωνιάδης απάντησε: «Ο ρόλος μου στους «Δυο ξένους» ήταν για άλλον τραγουδιστή, επίσης αρκετά γνωστό την εποχή εκείνη. Δεν μπόρεσε τελικά να πάει και πήγα εγώ. Ούτε που μπορούσα να φανταστώ τότε τι θα επακολουθήσει μετά. Ήταν ένα λαχείο για εμένα. Πολλοί με ρωτούσαν αν πληρώθηκα από αυτή τη συμμετοχή μου. Φυσικά και δεν πληρώθηκα ποτέ, αλλά πήρα πολύ περισσότερα χρήματα μετά εξαιτίας αυτής της επιτυχίας που είχε η σειρά».
antoniadis-dyo-xenoi
Αντωνιάδης και Παλαιολόγου στο «Δύο Ξένοι»

Κλείσιμο
Επίσης, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκεστην επιτυχία της σειράς: «Οι σειρές εκείνη την εποχή έκαναν 70% τηλεθέαση και αυτομάτως, όποιος εμφανιζόταν σε εκείνες, είχε τεράστια αναγνωρισιμότητα. Όλο αυτό βέβαια που έγινε τότε οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στην καταπληκτική παραγωγή που είχε αυτή η σειρά όπως και στους δημιουργούς Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου».

Σχετικά με τις ερωτικές σκηνές που είχε γυρίσει με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και το κατά πόσο είχαν μια δυσκολία, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Η δυσκολία ήταν ότι έπρεπε μέσα σε πέντε λεπτά να έχω έναν παθιασμένο έρωτα με μια κοπέλα που δεν την γνώριζα. Για τους ηθοποιούς βέβαια είναι λίγο πιο απλό αυτό αλλά για μένα ήταν πολύ δύσκολο. Με βοήθησε πολύ η παραγωγή τότε όπως και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, γι’ αυτό βγήκε άριστο το αποτέλεσμα».

Ειδήσεις σήμερα:

90χρονος οδήγησε ανήλικη στο σπίτι του και φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά


O Δούκας μπαίνει μπροστά και δηλώνει παρών στις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ


Έρχονται μέτρα για την κάλυψη των κενών θέσεων σε τουρισμό και εστίαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης