Τέιλορ Σουίφτ: Ο πρώην της, Τζο Άλγουιν, μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό τους

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 6 χρόνια

Ο Τζο Άλγουιν μίλησε για τις δυσκολίες του «ασυνήθιστου και μη φυσιολογικού» χωρισμού με την Τέιλορ Σουίφτ εν μέσω της δημοσιότητας.

«Θα ήθελα να ελπίζω ότι ο καθένας και η καθεμιά μπορεί να συμπάσχει και να κατανοήσει τις δυσκολίες που συνοδεύουν το τέλος μιας μακράς, αγαπημένης, πλήρως αφοσιωμένης σχέσης για πάνω από εξήμισι χρόνια», δήλωσε στους Times σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε το Σάββατο (15/06), κάνοντας τα πρώτα του επίσημα σχόλια μετά τον χωρισμό τους. «Αυτό είναι ένα δύσκολο πράγμα για να το διαχειριστείς».

«Αυτό που είναι ασυνήθιστο και μη φυσιολογικό σε αυτή την κατάσταση είναι ότι, μία εβδομάδα αργότερα, ξαφνικά είναι στη δημοσιότητα και ο έξω κόσμος είναι σε θέση να πει τη γνώμη του», πρόσθεσε.
Εξηγώντας περαιτέρω πώς η παρουσία στο προσκήνιο έκανε τον χωρισμό του τόσο ιδιαίτερο, ο 33χρονος ηθοποιός συνέχισε: «Έτσι, έχεις κάτι πολύ πραγματικό που ξαφνικά ρίχνεται σε έναν πολύ εξωπραγματικό χώρο: ταμπλόιντς, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Τύπος, όπου στη συνέχεια αναλύεται, γίνεται αντικείμενο εικασιών, και ξεφεύγει από κάθε μορφή».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Και η αλήθεια είναι, σε αυτό το τελευταίο σημείο, ότι πάντα θα υπάρχει ένα κενό μεταξύ του τι είναι γνωστό και του τι λέγεται. Έχω συμβιβαστεί με αυτό».

Η 34χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι καταλαβαίνει ότι το να είσαι σε σχέση μαζί της σήμαινε ότι δεν θα γνωρίσεις ποτέ την πραγματική ηρεμία, σε μια συνέντευξη το 2020 με τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ για το «Rolling Stone».

Χαρακτηριστικά, είχε πει: «Εγώ, πολλές φορές, μέσα στα άγχη μου, μπορώ να ελέγξω το πώς είμαι ως άτομο και το πόσο φυσιολογικά συμπεριφέρομαι και εκλογικεύω τα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να ελέγξω αν υπάρχουν 20 φωτογράφοι έξω στους θάμνους και τι κάνουν και αν ακολουθούν το αυτοκίνητό μας και αν διακόπτουν τη ζωή μας. Δεν μπορώ να ελέγξω αν θα υπάρχει ένας ψεύτικος περίεργος τίτλος για εμάς στις ειδήσεις αύριο».

«Αλλά νομίζω ότι γνωρίζοντας τον και όντας στη σχέση που έχω τώρα, έχω σίγουρα πάρει αποφάσεις που έκαναν τη ζωή μου να μοιάζει περισσότερο με πραγματική ζωή και λιγότερο με μια ιστορία που σχολιάζεται στις φυλλάδες», πρόσθεσε χωρίς να αναφέρει το όνομα του τότε αγαπημένου της.
«Είτε αυτό αφορά την απόφαση για το πού θα ζήσω, με ποιον θα κάνω παρέα, πότε δεν θα βγάλω φωτογραφία - η ιδέα της ιδιωτικής ζωής μοιάζει τόσο παράξενη που προσπαθώ να την εξηγήσω, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά η προσπάθεια να βρω κομμάτια κανονικότητας», εξήγησε η Σουίφτ.

Η ποπ-σταρ και ο Άγγλος ηθοποιός άρχισαν να βγαίνουν το 2016 και είχαν μια σχέση πολύ χαμηλού προφίλ. Προς έκπληξη των θαυμαστών, χώρισαν τον Απρίλιο του 2023. Εκείνη την εποχή, μια πηγή επιβεβαίωσε στο Page Six ότι ο χωρισμός τους «δεν ήταν δραματικός» και ότι η σχέση τους απλώς «έφτασε στο τέλος της».

Ενώ, ο Άλγουιν μιλούσε στους Times, ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να κρατήσει τα πάντα για τη σχέση τους κρυφά. Επίσης, αρνήθηκε να αναφέρει αν αυτός και η Σουίφτ βρίσκονται σε οποιαδήποτε μορφή επαφής.

Ο ηθοποιός δεν είναι σαφές αν έχει νέα σύντροφο, όμως η Αμερικανίδα σταρ έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς βρίσκεται σε μια πολύ δημόσια σχέση με τον Τράβις Κέλσι, τον σταρ του NFL.

Φωτογραφίες: Shutterstock, Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

90χρονος οδήγησε ανήλικη στο σπίτι του και φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά


O Δούκας μπαίνει μπροστά και δηλώνει παρών στις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ


Έρχονται μέτρα για την κάλυψη των κενών θέσεων σε τουρισμό και εστίαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr