Νικηφόρος για Κατερίνα Γκαγκάκη: Η κριτική της ήταν πάρα πολύ σκληρή για ένα νέο παιδί

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί από την Κατερίνα Γκαγκάκη όταν είχε διαγωνιστεί στο X-Factor

Ο Νικηφόρος αναφέρθηκε στη σκληρή κριτική που είχε δεχθεί από την Κατερίνα Γκαγκάκη, όταν διαγωνιζόταν στο «X-Factor», η οποία είχε πει ότι δεν θα ήθελε να δει νικητή, κάποιον σαν και αυτόν.

Αυτό το σχόλιο επανήλθε στην επιφάνεια στη συνέντευξη του τραγουδιστή στο «2night Show» πριν από λίγες ημέρες.

Πάνω σε αυτό μίλησε ο Νικηφόρος στις κάμερες, κατά τη διάρκεια του live του J2US το βράδυ του Σαββάτου (15/6).

Χαρακτηριστικά, είπε: «Ήταν σε μία κριτική επιτροπή όπου η κριτική της ήταν πάρα πολύ σκληρή για ένα νέο παιδί. Δεν κρατάω κακίες, εννοείται. Είναι κι αυτό μέσα στις διαδικασίες που σε εξελίσσουν. Έχοντας ζήσει το πώς είναι να κρίνεσαι, αν ήμουν σε μία τέτοια θέση, θα πρόσεχα πάρα πολύ πώς θα μεταφέρω το ίδιο πράγμα σε ένα νέο παιδί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 03:35

Σε ερώτηση για το αν οι αληθινοί stars σε αυτούς τους μουσικούς διαγωνισμούς είναι οι κριτές ή οι διαγωνιζόμενοι, ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν το συζητάμε ότι οι stars σε αυτά τα παιχνίδια είναι οι κριτές, γι' αυτό και βλέπουμε ότι όλοι θέλουν να είναι σε μια τέτοια κριτική επιτροπή. Τα παιδιά είναι ένα μέσο για να γίνει ένα σόου και σε αντίθεση με το εξωτερικό δεν ασχολείται κανείς μετά μαζί τους».

Τέλος, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει κάποια στιγμή σε αντίστοιχη κριτική επιτροπή ενός μουσικού talent show, ο Νικηφόρος ανέφερε: «Εννοείται πως θα μπορούσα, γιατί ξέρω την ψυχολογία του κρινόμενου, πώς νιώθεις όταν είσαι στη σκηνή ειδικά όταν δεν έχεις την αντίστοιχη εμπειρία αλλά και τι χρειάζεται να δώσεις ως συμβουλή για να πετύχει κάποιος».

Το περιστατικό ανάμεσα στον Νικηφόρο και την Κατερίνα Γκαγκάκη

Τον Νικηφόρο υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (11/06) στο πλατό του «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς βίωσε την εμπειρία του «X-Factor», ενώ αναφέρθηκε στη σκληρή κριτική που είχε δεχθεί από την Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Μου είπε ότι έχει όπως έχει φανταστεί κι έχει δει το X-Factor σε όλον τον κόσμο, δεν θα ήθελε να βγει κάποιος σαν κι εμένα νικητής. Αυτό ήταν σκληρό. Δεν το επιστρέφω, συνέβη απλά. Δεν θέλω να το χρησιμοποιώ, ήταν μέσα στη διαδικασία. Ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου το X-Factor, έτσι ξεκίνησα. Σε εκείνη την ηλικία είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, τότε ήμουν 21. Είναι μέσα στη διαδικασία αυτό. Αυτό σε εξελίσσει γιατί πρέπει να κάνεις μία πορεία για να φτάσεις στο σημείο αυτό που τραγουδάς να περνά από κάτω. Αν δεν έχεις βιώματα ώστε να πείσεις τον από κάτω, δεν θα πείσεις κανένα. Θα πρέπει να έχεις αυτά τα βήματα για να είσαι αυτός που θα είσαι όταν θα σε δει ο άλλος από κάτω», ανέφερε αρχικά.


Επίσης, αποκάλυψε ότι τη συνάντησε λίγα χρόνια πριν και τη ρώτησε σχετικά με το περιστατικό: «Συνάντησα την Κατερίνα Γκαγκάκη πριν δυο χρόνια. Το θυμόταν. Της είπα ότι είναι πολύ σοβαρό και σε ένα παιδί σε εκείνη την ηλικία μπορεί να είναι σε συναισθηματική κατάσταση που δεν αντέχει να το ακούσει και να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά. Που βέβαια, αν είσαι φτιαγμένος για να κάνεις αυτή τη δουλειά, θα αντέξεις. Αλλά το λέω για κάποιον που είναι πιο αδύναμος. Αν γινόταν αυτή η κριτική σήμερα με τα politically correct… Ήταν πολύ πιο σκληρή η τηλεόραση και η κοινωνία. Υπάρχει τρόπος. Δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις τους κριτές όσο είσαι στο παιχνίδι».

Ειδήσεις σήμερα:

O Δούκας μπαίνει μπροστά και δηλώνει παρών στις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ

90χρονος οδήγησε ανήλικη στο σπίτι του και φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά


Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο σε μίνι μάρκετ στα Χανιά: Ο δράστης φεύγει ανενόχλητος με μια μηχανή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr