Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η βόλτα με το σκάφος στη Μύκονο

Μαζί με τον γιο και τους φίλους τους - Τα βίντεο που ανάρτησε η instagrammer στα social media

Η Ιωάννα Τούνη επισκέπτεται συχνά το νησί της Μυκόνου και το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου, πήγε ξανά μαζί με την οικογένειά της και φίλους.

Στο νησί των ανέμων, τη συνόδευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ είχαν μαζί τους και τον γιο τους, Πάρη. Οι φίλοι του ζευγαριού έβγαλαν βίντεο από τη βόλτα τους με σκάφος και η Ιωάννα Τούνη αναδημοσίευσε τα stories τους στο δικό της προφίλ στο Instagram.

Μεταξύ άλλων, σε ένα από τα βίντεο, εμφανίζεται η Ιωάννα Τούνη αγκαλιά με τον γιο της, να χορεύουν ένα παιδικό τραγούδι που έβαλαν να ηχεί στο σκάφος.

Δείτε τα βίντεο

Και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο σκάφος, απαθανατίζοντας τόσο το παιδί του, όσο και τη σύντροφό του σε στιγμές χαλάρωσης.

Πριν μερικές μέρες, η Ιωάννα Τούνη είχε βρεθεί ξανά στο νησί για επαγγελματικούς λόγους. Το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου μάλιστα, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με το οποίο θέλησε να απαντήσει στα μηνύματα που φέρεται να έλαβε από ακολούθους της, για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις και πιο αναλυτικά, σε όσους τη σχολιάζουν αρνητικά για τα σέξι μαγιό που φοράει. Αφού κατέγραψε τον εαυτό της να φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι ενώ παράλληλα χορεύει ένα τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Φιλάκια από Μύκονο σε αυτούς που μου λένε να σταματήσω να φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά».

Δείτε το βίντεο



Ειδήσεις σήμερα

«Φέρει κατάγματα, εκχυμώσεις και αίματα» - Η αναφορά-σοκ του γιατρού για τα τραύματα που προκάλεσε ο ποινικολόγος στη σύζυγό του

Δύσκολες στιγμές για τη Λένα Μαντά: Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της

Βίντεο: Πελάτης πέταξε καφέ σε εργαζόμενη επειδή του φάνηκε ακριβός και εκείνη του έσπασε το παρμπρίζ με σφυρί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr