Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: Άφησε για τη Δανάη Μπάρκα μία μπηχτούλα

Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: Άφησε για τη Δανάη Μπάρκα μία μπηχτούλα

Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της παρουσιάστριας

hatzidoukainoyrgioy22_
Η Ελένη Χατζίδου συζήτησε το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου με τους συνεργάτες της για τις αλλαγές στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου, όπως και στη Δανάη Μπάρκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου είπε: «Για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο η χημεία ήταν το θέμα τους. Από ένα σημείο και μετά δημιουργούνταν νεύρα. Αφού το βλέπαμε κι εμείς και λέγαμε "όντως αυτό το πράγμα υπάρχει;". Κάποια στιγμή είχε ξεφύγει η κατάσταση γιατί όλοι μπορεί να έχουμε νεύρα με κάτι και κρατιόμαστε στο break για να το λύσουμε. Από ένα σημείο και μετά, όλο αυτό μεταφερόταν στον τηλεθεατή».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d222ka07xa9d)

Κλείσιμο
Η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε στην πορεία: «Με τη Δανάη Μπάρκα καταλαβαίνω ότι θέλει να λύσει όλο αυτό το θέμα αλλά άφησε και την μπηχτούλα ότι ‘δεν το έκανα εγώ δημόσια’. Βέβαια, από την άλλη, ούτε η Δανάη Μπάρκα μπορεί να φανταζόταν όλο αυτό, γιατί το βίντεο τραβήχτηκε από κινητό» αναφερόμενη στο γεγονός ότι η Δανάη Μπάρκα εθεάθη πριν καιρό να φιλάει στο στόμα, τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου.

Στις δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου είπε για τη Δανάη Μπάρκα: «Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, άλλοι το έκαναν με τις πράξεις τους».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d22235ppbebd)



Ειδήσεις σήμερα

«Φέρει κατάγματα, εκχυμώσεις και αίματα» - Η αναφορά-σοκ του γιατρού για τα τραύματα που προκάλεσε ο ποινικολόγος στη σύζυγό του

Δύσκολες στιγμές για τη Λένα Μαντά: Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της

Βίντεο: Πελάτης πέταξε καφέ σε εργαζόμενη επειδή του φάνηκε ακριβός και εκείνη του έσπασε το παρμπρίζ με σφυρί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης