Ετεοκλής Παύλου για Βασίλη Μπισμπίκη: Δεν μπορώ τους νταήδες, δεν θα δικαιολογήσω ποτέ τέτοιες δηλώσεις

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε ως προς τα σχόλια του ηθοποιού για τους δημοσιογράφους

Ο Ετεοκλής Παύλου εξέφρασε την ενόχληση και τη δυσαρέσκειά του με τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη σχετικά με τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους «παρασιτικούς οργανισμούς» και παραδέχτηκε πως είχε φτάσει σε σημείο να σκεφτεί να «σηκώσει χέρι» εναντίον τους.

Ο παρουσιαστής μιλώντας στον αέρα του «Breakfast@Star» το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου, ξεκαθάρισε πως δικαιολογεί σε καμία περίπτωση μια τέτοια δήλωση.

Δείτε το βίντεο

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι το άκουσα όλο αυτό. 2024. Επειδή χαρακτήρισε ως "παρασιτικούς οργανισμούς" κάποιους δημοσιογράφους, και είπε ότι πολλές φορές έχει σηκώσει το τηλέφωνό του και έφτασε στο σημείο να θέλει να σηκώσει και το χέρι του, αλλά δεν το έκανε….».

Ο Ετεοκλής Παύλου πρόσθεσε: «Εγώ δεν μπορώ να βρω δικαιολογία σε αυτό. Εγώ έχω πρόβλημα με συγκεκριμένα πράγματα. Δεν μπορώ τους νταήδες εγώ. Δεν μπορώ αυτό το πράγμα, ότι παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου. Αυτό το πράγμα για μένα επισκίασε όλες τις δηλώσεις. Δε με απασχολεί να ακούσω τίποτα άλλο από έναν άνθρωπο που λέει “παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου”. Βγήκα έξω από τα ρούχα μου μόνο που το άκουσα. Δεν ήταν απλά ατυχής δήλωση».

«Ό,τι και να ήθελε να πει, ο τρόπος που το είπε… Τα λεγόμενά του να πάρω που είπε για ένα πράγμα που δεν θα ήθελε να ξαναζήσει, να εγώ λέω για ένα πράγμα που δεν θα ήθελα να ξανακούσω», σημείωσε ο παρουσιαστής.

«Δεν δικαιολόγησα και δεν θα δικαιολογήσω ποτέ δηλώσεις που παραπέμπουν σε νταηλίκι», κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

Βασίλης Μπισμπίκης: Παραλίγο να σηκώσω χέρι σε δημοσιογράφο, παρασιτικοί οργανισμοί

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και την ενόχλησή που αισθάνεται με τη δημοσιότητα, σε συνέντευξή του στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι».

Για τη Δέσποινα Βανδή και τη σχέση τους, ο ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι ερωτευμένος. Απολαμβάνω τον έρωτα» και πρόσθεσε: «Δεν βάλαμε μπροστά ταμπέλες, πώς θα φανούμε, τι εικόνα θα δείξουμε, αν θα μας τραβήξουν ή όχι φωτογραφίες. Από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε σαν να είμαστε δύο άνθρωποι κανονικοί».


Σχετικά με τους δημοσιογράφους που τους ακολουθούν, ο Βασίλης Μπισμπίκης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του: «Χυδαία τα "πεσίματα". Υπήρχε χυδαιότητα, καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους και ζουν μέσα από αυτούς, κριτικάρουν τις ζωές τους και σχολιάζουν. Αυτό το κυνήγι είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα;».

Όταν ρωτήθηκε αν αντέδρασε ποτέ σε κάτι τέτοιο, ο ηθοποιός απάντησε: «Και το τηλέφωνο σήκωσα για να αντιδράσω σε δημοσιογράφο… και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω. Έβλεπα τις προάλλες μία εκπομπή που έβαζαν κοιλιές και έκαναν εμένα. Πώς είναι ο Μπισμπίκης, η κοιλιά του, αν ρουφιέται. Ρε φίλε, κατ’ αρχάς ξέρεις για ποιον λόγο μπορεί να έχω εγώ κοιλιά; Μπορεί να παίρνω φάρμακα και να μην μπορώ να αδυνατίσω. Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους».


Ειδήσεις σήμερα

Πού πάνε οι βάσεις των Πανελλαδικών - Πέφτουν κάτω από 18.000 μόρια οι Ιατρικές, χαμηλώνει 500 μόρια και το Πολυτεχνείο

Λουκέτο 48 ωρών σε κατάστημα πολυεθνικής στο Σύνταγμα - Δεν διαβίβασε πάνω από 21.000 αποδείξεις

Βίντεο: Πελάτης πέταξε καφέ σε εργαζόμενη επειδή του φάνηκε ακριβός και εκείνη του έσπασε το παρμπρίζ με σφυρί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr