Fy: Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, είπε η σύντροφός του, μετά την πρόταση γάμου που της έκανε

Ο τράπερ ζήτησε από την Αλεξία Κεφαλά να τον παντρευτεί, κατά τη διάρκεια του Colourday Festival

O Fy ζήτησε από τη σύντροφό του, Αλεξία Κεφαλά, να τον παντρευτεί στο Colourday Festival, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Μετά το act του, ο τράπερ γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου. Σε κοινές δηλώσεις τους λίγο μετά την πρόταση γάμου, ο Fy και η YouTuber είπαν στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» ότι η Αλεξία Κεφαλά δεν γνώριζε πράγματι, τι θα έκανε ο σύντροφός της.

Δείτε το βίντεο

«Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είχα άγχος. Δεν είχε ιδέα παιδιά, το έπαιξα καλά, δεν είχε ιδέα η Αλεξία» είπε αρχικά ο Fy. Με τη σειρά της, η YouTuber ανέφερε: «Είμαι σοκαρισμένη, δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλα μου. Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον».

Η πρόταση γάμου του Fy στην Αλεξία Κεφαλά
Ο τράπερ διέκοψε για λίγο τη ροή του μουσικού σόου, για να γονατίσει στη σκηνή μπροστά από τη YouTuber και να της κάνει πρόταση γάμου, ανοίγοντας το κουτί με το μονόπετρο δαχτυλίδι. 

Η Up in the hype, όπως είναι το όνομα της συντρόφου του στο YouTube, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Είπε το «ναι» και πήρε αγκαλιά τον Fy για να ανταλλάξουν μερικά φιλιά, ενώ η διοργάνωση είχε προνοήσει να «ντύσει» τη στιγμή με βεγγαλικά. Την ίδια ώρα το κοινό τους χειροκροτούσε.

Δείτε το βίντεο

Η Αλεξία Κεφαλά ασχολείται με τα social media και κυρίως με το Instagram και το YouTube. Έχει πτυχίο στην Ψυχολογία και τις Πολιτικές Επιστήμες, όπως αναφέρει στα βιογραφικά στοιχεία της στο Instagram. Είναι σε σχέση με τον τράπερ πάνω από πέντε χρόνια και κάνουν συχνά κοινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, η Αλεξία Κεφαλά είναι παρούσα στα περισσότερα από τα live του Fy.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr