Ελένη Μενεγάκη: Τρεις εβδομάδες έμειναν και μετά φιλάκια, είπε στο τηλεοπτικό κοινό

Ελένη Μενεγάκη: Τρεις εβδομάδες έμειναν και μετά φιλάκια, είπε στο τηλεοπτικό κοινό

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής της

mebnegaki29204
Η Ελένη Μενεγάκη μιλούσε με τον σεφ της εκπομπής «Ελένη», Γιώργο Τσούλη, όταν αναφέρθηκε και στο τέλος του τηλεοπτικού πρότζεκτ που παρουσιάζει στο MEGA.

Όταν ο σεφ ολοκλήρωσε τη συνταγή, το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιουνίου, η παρουσιάστρια είπε «17 έχει ο μήνας σήμερα. Αυτή η εβδομάδα περνάει γρήγορα γιατί η προηγούμενη μου φάνηκε πολύ μεγάλη. Φαντάσου, τελειώνουμε 5 Ιουλίου και δεν αισθάνομαι ότι "πω, πω τι γίνεται;". Όχι, αυτή κυλάει ωραία. Άντε ρε παιδιά, τρεις εβδομάδες και μετά φιλάκια».

Δείτε το τελευταίο λεπτό του βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d228476bfcnd)



Κλείσιμο
Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα συνεχίσει στο MEGA, για την επόμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με αυτό δημόσια. 

Τον Απρίλιο, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στους συνεργάτες της, πως τη φετινή σεζόν ολοκληρώνεται η συνεργασία της με το MEGA, τρία χρόνια μετά την επιστροφή της  στην τηλεόραση. Το 2021, μετά από την αποχώρησή της από τον Alpha κι ένα διάστημα απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία στο MEGA.



Ειδήσεις σήμερα

Νεαρή κοπέλα επανέφερε 75χρονο που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου στον Βόλο - «Είχα χάσει τον παππού μου με τον ίδιο τρόπο»

Ο Λύτρας ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά και αφέθηκε ελεύθερος! Δείτε τις δηλώσεις του


H ακτινογραφία της ευρωκάλπης και της μεγάλης αποχής - Από το κέντρο τελικά οι απώλειες για τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης