Ζιζέλ: Φωτογραφήθηκε σε βόλτα με τον Χοακίμ Βαλέντε, μετά τα δημοσιεύματα ότι χώρισαν

Ζιζέλ: Φωτογραφήθηκε σε βόλτα με τον Χοακίμ Βαλέντε, μετά τα δημοσιεύματα ότι χώρισαν

Το μοντέλο και ο προπονητή του ζίου - ζίτσου απαθανατίστηκαν σε τρυφερές στιγμές

gisele-valente
Η Ζιζέλ Μπούντχεν φωτογραφήθηκε με τον Χοακίμ Βαλέντε, λίγες ημέρες αφότου αναφέρθηκε ότι χώρισαν.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six, το σούπερ μόντελ απαθανατίστηκε με τον προπονητή της στο ζίου - ζίτσου, καθώς έβγαζαν βόλτα τον σκύλο της στη γειτονιά τους στη Φλόριντα το απόγευμα του Σαββάτου.

Σε ένα στιγμιότυπο, η 43χρονη έβαλε το χέρι της γύρω από τον ώμο του συντρόφου της, ενώ εκείνος είχε το χέρι του γύρω από τη μέση της, ενώ αγκαλιάζονταν. Η έξοδος έρχεται μετά από μια πηγή που δήλωσε στο InTouch Weekly την Πέμπτη ότι «τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάρα πολλά» για τον Βαλέντε.
Κλείσιμο
«Ο Χοακίμ είναι ένας συνηθισμένος τύπος», δήλωσε η πηγή. «Δεν είναι συνηθισμένος σε όλη την προσοχή που λάμβανε».

Επίσης, είχε αναφέρει ότι τα πράγματα μεταξύ της Ζιζέλ και του Βαλέντε φαίνεται ότι πήραν μια τροπή προς το χειρότερο, αφού έγιναν στόχος αστείων στο roast του πρώην της Τομ Μπρέιντι στο σόο που κυκλοφόρησε στο Netflix τον περασμένο μήνα.

«Ο Χοακίμ έγινε μέρος του αστείου. Ο κόσμος άρχισε πραγματικά να τον ρωτάει αν αυτός ήταν ο λόγος του διαζυγίου τους», δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο. «Το μισούσε αυτό».

Κατά τη διάρκεια του κωμικού αφιερώματος, οι κωμικοί Κέβιν Χαρτ και Νίκι Γκλέιζερ διακωμώδησαν τόσο τον αποτυχημένο γάμο του Μπρέιντι όσο και το νέο ειδύλλιο της πρώην συζύγου του με τον Βαλέντε.

Ειδήσεις σήμερα

Νεαρή κοπέλα επανέφερε 75χρονο που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου στον Βόλο - «Είχα χάσει τον παππού μου με τον ίδιο τρόπο»

Ο Λύτρας ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά και αφέθηκε ελεύθερος! Δείτε τις δηλώσεις του


H ακτινογραφία της ευρωκάλπης και της μεγάλης αποχής - Από το κέντρο τελικά οι απώλειες για τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης