Ντάνιελ Ράντκλιφ: Κέρδισε το πρώτο του Tony και ευχαρίστησε συγκινημένος τη σύζυγό του

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Κέρδισε το πρώτο του Tony και ευχαρίστησε συγκινημένος τη σύζυγό του

Εσύ και ο γιος μας είστε το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ, είπε ο ηθοποιός στην Έριν Νταρκ

Daniel_Radcliffe
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δήλωσε την αγάπη του για τη σύντροφό του Έριν Νταρκ και τον γιο τους, καθώς κέρδισε το πρώτο του βραβείο Tony στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Ο 34χρονος Βρετανός ηθοποιός παρέλαβε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μιούζικαλ για το «Merrily We Roll Along», μια αναβίωση του θεατρικού έργου του Στίβεν Σόντχαϊμ του 1981.

Δείτε το βίντεο
Ο ηθοποιός του «Χάρι Πότερ» δάκρυσε καθώς ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο, αφότου πόζαρε στο κόκκινο χαλί μαζί με την ηθοποιό και σύντροφό του.

Κλείσιμο
Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Η αγάπη μου, Έριν. Εσύ και ο γιος μας είστε το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Σας αγαπώ τόσο πολύ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ», ενώ η Νταρκ παρακολουθούσε συγκινημένη.
Ο Ράντκλιφ και η Νταρκ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της αμερικανικής βιογραφικής δραματικής ταινίας «Kill Your Darlings» του 2013. Το ζευγάρι - που είναι μαζί από το 2013 - καλωσόρισε τον γιο του τον Απρίλιο του 2023.

Ο Ράντκλιφ νίκησε στην κατηγορία των Tonys εναντίον των Ρότζερ Μπαρτ, Τζόσουα Μπουν και Σκάι Λακότα-Λιντς, τον Μπράντον Βίκτορ Ντίξον και τον Στίβεν Σκάιμπελ.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα

Απόστολος Λύτρας: Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά και αφέθηκε ελεύθερος! Δείτε τις δηλώσεις του

Εξώδικο Μαζωνάκη: Ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου και να σε βλέπουν μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης

Πανελλαδικές 2024: Πού πάνε οι βάσεις - Πέφτουν κάτω από 18.000 μόρια οι Ιατρικές, χαμηλώνει 500 μόρια και το Πολυτεχνείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης