Αντζελίνα Τζολί: Το νέο τατουάζ που έκανε και ο συμβολισμός του

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, με ένα σπουργίτι σχεδιασμένο ανάμεσα στο στήθος της

Η Αντζελίνα Τζολί έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, στην 77η απονομή των βραβείων Tony την Κυριακή κι έδειξε το νέο της τατουάζ.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε μαζί με την 15χρονη κόρη της, Βιβιέν κι ήταν ντυμένη με ένα μακρύ, πετρόλ φόρεμα.

Στη μέση του στήθους της, φάνηκε το νέο σχέδιο που έκανε τατουάζ κι ήταν ένα μικρό σπουργίτι, με τα φτερά του στραμμένα προς τα έξω, σαν να πετάει.

Δεδομένου ότι το σπουργίτι είναι το σύμβολο της ελευθερίας, της αγάπης και της πίστης, ίσως το νέο της τατουάζ να σηματοδοτεί μια νέα εποχή για εκείνη και την οικογένειά της, μετά το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ.

H Τζολί ήταν ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στη διάρκεια της βραδιάς, αφού εκτός από την κοινή εμφάνιση με το παιδί της, κέρδισε και ένα Tony για την παραγωγή του μιούζικαλ, «Outsiders», στο οποίο και η Βιβιέν έβαλε την πινελιά της.
Η Βιβιέν έκανε αυτή τη δημόσια εμφάνιση, λίγο καιρό αφού κυκλοφόρησε στα διεθνή πρακτορεία, ότι απαρνήθηκε το όνομα του πατέρα της, Μπραντ Πιτ, καθώς δεν θέλει -όπως τα αδέρφια της- να έχει καμία σχέση μαζί του.


Φωτογραφίες: 
SplashNews.com


Ειδήσεις σήμερα

Νεαρή κοπέλα επανέφερε 75χρονο που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου στον Βόλο - «Είχα χάσει τον παππού μου με τον ίδιο τρόπο»

Ο Λύτρας ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά και αφέθηκε ελεύθερος! Δείτε τις δηλώσεις του


H ακτινογραφία της ευρωκάλπης και της μεγάλης αποχής - Από το κέντρο τελικά οι απώλειες για τη ΝΔ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr