Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τους δύο γιους της, οι οποίοι εργάζονται στο θέατρο όπου η ηθοποιός συμμετέχει σε παράσταση, και για τη βάφτιση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη.
Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».
Αρχικά, ανέφερε: «Τα παιδιά μου δεν ήρθαν στην πρεμιέρα μου, αλλά εργάζονται εδώ. Ο ένας στην ταξιθεσία και ο άλλος στην υποδοχή, οπότε θα την δουν αρκετές φορές αυτή την παράσταση».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d22y7sgyiiqx)
Επίσης, πρόσθεσε: «Παρότι φέτος οι γιοι μου θα πάνε μόνοι τους διακοπές, με ρώτησαν ήδη που θα πάμε και όλοι μαζί. Κάνουμε πράγματα όλοι μαζί, βγαίνουμε έξω, διασκεδάζουμε, έχουμε φτιάξει μια σχέση που έχει πολύ πλάκα».
Σχετικά με τη βάφτιση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη, της οποίας θα είναι νονά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε: «Όταν αποφασίσει η Μαίρη με τον Ίαν πότε θα γίνει η βάπτιση της Ολίβιας, τότε θα κινηθούμε και εμείς ανάλογα για να το οργανώσουμε».
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.