Έφη Πίκουλα για τον γάμο του Παπαμιχαήλ: Συγκινήθηκα γιατί ξέρω τι έχει περάσει

Έφη Πίκουλα για τον γάμο του Παπαμιχαήλ: Συγκινήθηκα γιατί ξέρω τι έχει περάσει

Η ηθοποιός είπε, επίσης, ότι σκέφτεται να αλλάξει το επίθετό της σε Βουγιουκλάκη, το επίθετο του εκλιπόντα συζύγου της και αδελφού της Αλίκης

pikoula-papamixail
Η Έφη Πίκουλα, η σύζυγος του Τάκη Βουγιουκλάκη - που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια - μίλησε για την καριέρα της, τον ανιψιό της Γιάννη Παπαμιχαήλ και την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό», όπου αρχικά αναφέρθηκε στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι δεν διατηρούν επαφές, αλλά ότι του εύχεται κάθε καλό και ελπίζει να ευτυχήσει με τη νέα του σύζυγο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2315fp8s1tl)

Κλείσιμο
Αναλυτικά, η Έφη Πίκουλα είπε: «Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι ένα πολύ καλό παιδί που έχει περάσει πολλά. Του εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένος. Δεν έχουμε επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει. Του εύχομαι να είναι ευτυχισμένος, να βρει τη γαλήνη και τη συναισθηματική αγκαλιά που χρειάζεται. Συγκινήθηκα όταν είδα τις εικόνες από τον γάμο του, γιατί ξέρω τι έχει περάσει. Ένιωσα ευτυχία ότι αυτό το παιδί βρήκε μια κοπέλα να ακουμπήσει, γιατί έχει ανάγκη έναν άνθρωπο να του σταθεί δίπλα του, έχει την κάλυψη τη συναισθηματική ο Γιάννης. Ελπίζω και εύχομαι απ' ότι έχω δει, να το έχει βρει».

Για τη σχέση της με την τηλεόραση και το αν ή όχι θα ήθελε να επιστρέψει, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση. Μην είμαι υπερβολική, αν ήταν κάποιος δραματικός ρόλος θα ήθελα να τον παίξω, γιατί έχει πολύ ωραίες δραματικές σειρές η τηλεόραση. Θα ήθελα να το κάνω. Κωμωδία έχω κάνει πάρα πολύ. Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ πολύ ωραίο για τα γούστα τα δικά μου, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Με καλύπτει που έχω τη θεατρική ομάδα στον Δήμο Βριλησσίων και κάνουμε ωραίες παραστάσεις εδώ και 15 χρόνια».

Σε ερώτηση για τον λόγο που δεν άλλαξε ποτέ το επίθετό της, η Έφη Πίκουλα απάντησε: «Λέω να αλλάξω τώρα το επίθετό μου, με την αλλαγή της ταυτότητας. Θα δω, μπορεί. Όταν είσαι στον χώρο με ένα όνομα, τι θα πεις μετά; Το "Βουγιουκλάκη" ήταν σε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές, όχι στη δουλειά».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή, είπε: «Δεν νιώθω καμία μοναξιά. Στην προσωπική μου ζωή έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Η ζωή συνεχίζεται και ό,τι φέρνει η τύχη είναι καλοδεχούμενο. Αν η τύχη μου ανοίξει την πόρτα, θα την περάσω».

 Ειδήσεις σήμερα:

Οι τρεις αλλαγές που εξετάζονται για το ΑΣΕΠ με στόχο την επιτάχυνση των διορισμών – Πώς θα γίνονται οι προσλήψει

«Κοκτέιλ» ζέστης και ισχυρών ανέμων μέχρι και το Σάββατο - Οι θερμοκρασίες μέχρι και τις 25 Ιουνίου


Η σύζυγος του Λύτρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κίνδυνο, εκτιμά ο Άρειος Πάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης