Η Καραβάτου πάει Τουρκία και ο πόλεμος Λιάγκα - Κουτσελίνη καλά κρατεί

Η Καραβάτου πάει Τουρκία και ο πόλεμος Λιάγκα - Κουτσελίνη καλά κρατεί

Δουλειά δεν είχαμε, ξανάρχισαν οι καβγάδες

karavatou-grammeli-xr
Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη καρέκλα παρουσίασης είναι σαν να λέμε «ηλεκτρική». Γιατί το ριάλιτι «Power of love» του ΣΚΑΪ ούτε εύκολο είναι, αισθητικά ισορροπεί σε επικίνδυνες γραμμές και επιπλέον ακόμη και η Μαρία Μπακοδήμου η οποία το χειρίστηκε με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, κερδισμένη δεν βγήκε. Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις απέναντι στην επίσημη πλέον είδηση ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι η παρουσιάστρια του νέου κύκλου του ριάλιτι αγάπης -ο Θεός να την κάνει, την αγάπη εννοώ- το οποίο κάνει γυρίσματα στην Τουρκία. Ούτε το φανταζόμαστε πολλοί αλλά δεν είναι πια καιροί για να κάνουμε τους έκπληκτους ή τους έχοντες την κορυφαία αισθητική σε μία τηλεόραση που φλερτάρει με τον τραγέλαφο ανά δεκάλεπτο.

Σίγουρα η Κατερίνα Καραβάτου τα τελευταία χρόνια, από τους «Κου Κου» και μετά έκανε μία στροφή σε πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο σε σχέση με το μεσημεριανό παρελθόν της. Ομως στο «My style rocks» παρά τις αρχικές ενστάσεις κάποιων στελεχών που ήθελαν ένα πιο φρέσκο πρόσωπο στη παρουσίαση, αποδείχθηκε πολύ καλή. Ισως και τώρα, όλο αυτό γίνει κάτω από μία συνθήκη πιο αρεστή και μπορέσει εκείνη να θωρακιστεί απέναντι στο περιεχόμενο που στην Ελληνική τηλεόραση, κακά τα ψέματα, ποτέ δεν ευδοκίμησε. Θα δούμε.

Ακόμη και το ότι τελείωσε το «Τv Queen» δεν το καταλάβαμε. Είδαμε απλά να περιφέρονται σε εκπομπές του σταθμού κάποιες απόφοιτες της μεγάλης των παρουσιαστριών σχολής και το αντιληφθήκαμε. Και μη χειρότερα θα πω.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε την κριτική απέναντι στην Ζήνα Κουτσελίνη. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Απλά ο Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος που θα πει αυτό που σκέφτεται απέναντι στη κάμερα. Επίσης, η κριτική στην συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται με αφορμή τις τηλεοπτικές δηλώσεις και όχι επί προσωπικού. Ουσιαστικά λοιπόν είναι ο δεύτερος γύρος. Ο πρώτος αφορούσε την μεταγραφική συμπεριφορά. Δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα αυτό. Στην ουρά της σεζόν τα νεύρα είναι τεντωμένα και κάποιοι δυσαρεστημένοι. Χρειάζεται ψυχραιμία και μέτρο σε όλα.

Κλείσιμο
Εβλεπα δηλώσεις της Αναστασίας Γιάμαλη στην Σοφία Μανουσακίδου και λίγο σάστισα. Μία δημοσιογράφος η οποία έχει κάνει επίσημη μεταγραφή σε μεγάλο κανάλι στην ερώτηση τι θα κάνει απαντά «εσείς μάλλον έχετε καλύτερο ρεπορτάζ από μένα;». Γιατί να μην πει «παιδιά, δεν μπορώ να σας πω εγώ, το κανάλι θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες»; Ολα θα τα δούμε και θα τ’ ακούσουμε φέτος. Και θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d22yalz9jam9)

Επιμένω για το πόσο καλοκουρδισμένη και με ροή σαν γάργαρο νεράκι είναι η εκπομπή «Breakfast@Star». Κάτι που πλέον δεν δείχνει να έχει το «Πάμε Δανάη» που τώρα στην «ουρά» εμφανίζει σημάδια κόπωσης, αμηχανίας και απώλειας κεφιού. Εν μέρει λογικό με όσα συμβαίνουν. Από την άλλη όλα χρειάζονται ανανέωση από ένα σημείο και μετά.

Την είδηση για τον Γιώργο Θαναηλάκη στην παρουσίαση του «Deal» την έβγαλε ο Κωνταντίνος Ντάφλος. Δεν είδα τους «αποκλειστικάκηδες» να αναφέρουν τον καλό συνάδελφο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d224141zuf95)

Οποιος πηγαίνει καλεσμένος σε μία εκπομπή, και είναι και άνθρωπος που εργάζεται στην τηλεόραση, δεν σημαίνει ότι πηγαίνει για οντισιόν. Για όνομα του Θεού. Αλλο σενάριο επιστημονικής φαντασίας και τούτο.

Παύση προς το παρόν για το δίδυμο Πάτρας – Ουγγαρέζος στον ΑΝΤ1 μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαριστεί το μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου και να πάρει τις αποφάσεις του καθώς το συμβόλαιό του με το Mega είναι εν ενεργεία. Οταν αποφασίσει και μιλήσει με τον σταθμό, όλα θα ρυθμιστούν. Μέχρι τότε ψυχραιμία. Ο Δημήτρης θα κάνει το καλύτερο για εκείνον και το ξέρει καλύτερα από όλους μας αυτός.

Κουίζ της ημέρας: όσο κι αν οι φήμες την θέλουν να έχει κλείσει θέση σε συγκεκριμένη πρωινή εκπομπή εκείνη έχει συμφωνήσει να κάνει την … ανατροπή. Ποια είναι;


Ειδήσεις σήμερα:

Το panic button πήγε και εγκατέστησε σήμερα η σύζυγος του Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της

Στροφή 180 μοιρών από τη Μαρίν Λεπέν για την αποχώρηση της Γαλλίας από το ΝΑΤΟ και τη σύσφιξη των σχέσεων με τη Ρωσία


Έρευνα PISA: Στην ομάδα με τις χαμηλότερες επιδόσεις στη δημιουργική σκέψη οι Έλληνες μαθητές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης