Inaki Lamua: Ο Ισπανός TikToker που μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα - Το ήθελα από μικρός, είπε

Inaki Lamua: Ο Ισπανός TikToker που μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα - Το ήθελα από μικρός, είπε

Έμαθα τη γλώσσα μόνος μου, την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα πήγα στον Πύργο Ηλείας, ανέφερε σε συνέντευξη

Inaki_Lamua21
Ο Inaki Lamua, ο Ισπανός TikToker, που δείχνει στα social media, πόσο ενθουσιασμένος είναι με την Ελλάδα, την οποία επέλεξε για τόπο μόνιμης κατοικίας του, ήταν καλεσμένος στο «2Night Show».

Σε συζήτηση που είχε το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία σχέση με την Ελλάδα, την οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά στα 14 του χρόνια.
@greek_vibes

Η Ελλάδα είναι μοναδική 💙🇬🇷

♬ πρωτότυπος ήχος - Greek Vibes

«Δεν έχω καμία σχέση με την Ελλάδα. Ζούσα στη Βαρκελώνη, αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια μετακόμισα στη Μαδρίτη λόγω δουλειάς. Ελληνικά έμαθα μόνος μου. Αγόρασα βιβλία. Έκανα το πρώτο μου ταξίδι στην Ελλάδα στον Πύργο Ηλείας όταν ήμουν 14 χρονών. Πήγα με το σχολείο» είπε.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d23qb4ad5za9)

Αναφερόμενος στην απόφασή του να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα, τόνισε ότι ήταν το όνειρό του από μικρό παιδί. «Στην Ελλάδα μετακόμισα εδώ και πέντε μήνες, με τη σκέψη να ζήσω μόνιμα. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω από μικρός και βρήκα τώρα την κατάλληλη στιγμή και λέω θα το κάνω» σχολίασε.

Για την ενασχόλησή του με το TikTok, ο Inaki Lamua είπε: «Τώρα ασχολούμαι με το Tik Tok και το Instagram, τα οποία πάνε πολύ καλά. Για αυτό πήρα την απόφαση ότι θα αφήσω την άλλη μου δουλειά. Στην αρχή ανέβαζα περιεχόμενο που μιλούσα για τη σχέση μου με την Ελλάδα, πώς έμαθα ελληνικά, τα πρώτα μου ταξίδια... Τώρα ανεβάζω την καθημερινότητά μου και συγκρίσεις ανάμεσα στις δύο χώρες».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d23qbchnw31d)

«Πιο πολύ φοβάμαι τον τρόπο που οδηγείτε»
Στην πορεία της συνέντευξης, κλήθηκε να επισημάνει τις διαφορές που έχει εντοπίσει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία και αποκάλυψε, τι τον προβληματίζει περισσότερο στην Ελλάδα. Σχετικά με αυτό, ο Inaki απάντησε: «Η Μαδρίτη με την Αθήνα δε μοιάζουν καθόλου. Η Βαρκελώνη περισσότερο -αν και όλοι μου λένε για τη Θεσσαλονίκη. Πιο πολύ στην Ελλάδα φοβάμαι τον τρόπο που οδηγείτε. Εγώ βγαίνω από το σπίτι και δεν ξέρω αν θα γυρίσω. Θα περάσω από κάπου και θα έρθει αμάξι ή μηχανάκι; Και κάτι που μου τράβηξε την προσοχή από τα πρώτα ταξίδια που έκανα είναι ότι δε φοράτε κράνος. Είδα και τρία άτομα πάνω σε μηχανάκι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές. Παρατήρησα ότι όσοι κάθονται πίσω δεν βάζουν ζώνη. Στην Ισπανία είναι νόμος ακόμα κι αν μπω σε ταξί. Στην Ισπανία δεν είναι υποχρεωτικός ο στρατός. Έχουμε επαγγελματικό επομένως δε χρειάζεται να πάμε εμείς».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d23qbiiggheh)


«Οι Ελληνίδες με τις Ισπανίδες μοιάζουν πάρα πολύ»
Τέλος, ανέφερε πως οι γυναίκες στην Ελλάδα μοιάζουν με τις συμπατριώτισσές του.

«Οι Ελληνίδες με τις Ισπανίδες μοιάζουν πάρα πολύ. Πολλές φορές στη Μαδρίτη άκουγα και έβλεπα νομίζοντας ότι είναι από την Ελλάδα και τελικά ήταν Ισπανίδες. Μοιάζουν ακόμα και στον τρόπο που κουνάνε τα χέρια» είπε ο Inaki Lamua.


Ειδήσεις σήμερα:

Αναζητείται ο Λύτρας για να συλληφθεί και κρατείται η πρώην σύζυγός του μετά από μηνύσεις της Πολυζωγοπούλου

Με τη βούλα του νόμου η 6η μέρα εργασίας από την 1η Ιουλίου: Ποιες επιχειρήσεις αφορά, πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που κύματα παρασύρουν 20χρονη σε παραλία στη Ρωσία - Δεν την έχουν βρει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης