Κοραλία Καράντη: Στις ερωτικές μου σχέσεις διάλεγα εντελώς ασύμβατους ανθρώπους, είναι πιο συναρπαστικό

Κοραλία Καράντη: Στις ερωτικές μου σχέσεις διάλεγα εντελώς ασύμβατους ανθρώπους, είναι πιο συναρπαστικό

Στους φίλους διαλέγω πιο συμβατούς και ειδικά όσο μεγαλώνω, ακόμα περισσότερο, πρόσθεσε η ηθοποιός

koralia_karanti
Η Κοραλία Καράντη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στα τρία διαζύγιά της, καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου.

Η ηθοποιός, αρχικά, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι για να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί: «Οι άνθρωποι, μάλλον, υποθέτω πως στην πραγματικότητα δεν είναι για να είναι πολλά χρόνια μαζί. Οι πολύ μεγάλοι έρωτες κρατάνε 4 με 5 χρόνια. Μετά χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά, πρέπει κάποιος από τους δυο να κάνει υπομονή γιατί ο ένας είναι πιο άτακτος και περιπετειώδης και ο άλλος πρέπει να είναι πιο συντηρητικός και ανθεκτικός για να κρατάει τη βάρκα σε μια ρότα και να μην λοξοδρομεί ή να μην παραπαίει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d23ivai9cfcx)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από την άλλη μεριά, είναι πολύ συγκινητικά τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί και διακρίνεις και μετά από πολλά χρόνια γάμου ότι εξακολουθούν να είναι πολύ συνδεδεμένα και έχουν ένα είδος έρωτα μεταξύ τους».

Επίσης, η Κοραλία Καράντη τόνισε τη σημασία της τύχης στις διαπροσωπικές σχέσεις: «Πρέπει να παίζει ρόλο και η τύχη. Πρέπει να πέσεις, να διασταυρωθείς με έναν άνθρωπο που είναι συμβατός. Είναι τύχη, πρέπει να διασταυρωθείς με έναν τέτοιο άνθρωπο και να τον επιλέξεις. Αλλά είναι και ένα είδος ενστίκτου, μια εξυπνάδα να επιλέγουν τον άνθρωπο που θα τους κάνει ευτυχισμένους, θα τους φέρει σε μια προσωπική ολοκλήρωση. Φαντάζομαι, γιατί είναι πάρα πολύ υποθετικό γιατί δεν το έχω ζήσει».

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας αν επιλέγει συμβατούς ή ασύμβατους ανθρώπους για συντρόφους ή φίλους, η Κοραλία Καράντη απάντησε: «Στις ερωτικές μου σχέσεις μάλλον διάλεγα ασύμβατους ανθρώπους, εντελώς ασύμβατους, είναι πιο συναρπαστικό. Ήμουν αυτό το είδος γυναίκας. Στους φίλους διαλέγω πιο συμβατούς και ειδικά όσο μεγαλώνω, ακόμα περισσότερο. Όμως, κι εκεί με έλκουν άνθρωποι διαφορετικοί από εμένα, κυρίως με γνώμονα ότι έχω να μάθω κάτι από αυτούς ή να μου δείξουν έναν άλλον τρόπο σκέψης στα πράγματα».

Τέλος, για το αν έχει επικοινωνία με τους πρώην άντρες της, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Με τους δύο από τους τρεις πρώην συζύγους μου έχω επαφή, οι οποίοι ήταν και το κυρίως μέρος στη ζωή μου».

Η Κοραλία Καράντη ήταν παντρεμένη με τον Τζώνη Καλημέρη από το 1991-1998 και έπειτα παντρεύτηκε τον Γιώργο Λιάνη το 2003 μέχρι το 2013 που χώρισαν. Επίσης, είχε αποκαλύψει ότι είχε γίνει και ένας τρίτος γάμος, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητα του πρώην άντρα της. Συγκεκριμένα, είχε πει σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη» ότι ήταν ένας «πολύ νεανικός πολιτικός γάμος, που έγινε από έρωτα, τον οποίο δεν γνωρίζει κανείς και φυσικά δεν τον κρύβω». 

Ειδήσεις σήμερα:

Αναζητείται ο Λύτρας για να συλληφθεί και κρατείται η πρώην σύζυγός του μετά από μηνύσεις της Πολυζωγοπούλου

Με τη βούλα του νόμου η 6η μέρα εργασίας από την 1η Ιουλίου: Ποιες επιχειρήσεις αφορά, πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που κύματα παρασύρουν 20χρονη σε παραλία στη Ρωσία - Δεν την έχουν βρει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης