ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Αθηνά Μαξίμου: Τον πατέρα μου έκανα πολλά χρόνια να τον συγχωρέσω για την εγκατάλειψη που βίωσα

Αθηνά Μαξίμου: Τον πατέρα μου έκανα πολλά χρόνια να τον συγχωρέσω για την εγκατάλειψη που βίωσα

Για πάρα πολλά χρόνια τον έψαχνα στις σχέσεις μου, πρόσθεσε σε συνέντευξή της

Maksimou292
Η Αθηνά Μαξίμου έκανε μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια και περιέγραψε, πόσο την επηρέασε ο χωρισμός των γονιών της και κυρίως το γεγονός ότι μεγάλωσε βλέποντας τον πατέρα της λιγότερο.

Η ηθοποιός είπε στο «Πάμε Δανάη» ότι της πήρε αρκετά χρόνια για να συγχωρέσει τον πατέρα της, που της έλειπε από την καθημερινότητά της. Ακόμη, πρόσθεσε ότι αναζητούσε τη φιγούρα του πατέρα στις σχέσεις της.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d23up0dwoci9)

Κλείσιμο
Αρχικά, η Αθηνά Μαξίμου είπε: «Ήμουν παιδί που μεγάλωσα πολύ γρήγορα, γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 3,5 ετών, ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπη με δυο διαφορετικά περιβάλλοντα. Θυμάμαι ότι παίζαμε σαν παιδιά με τον πάτερα μου κι ερχόταν η μητέρα μου και σύζυγός του, ως αρχηγός της οικογένειας, για να επιβάλλει την τάξη. Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήρθα αντιμέτωπη με την αρχηγό της οικογένειας και έπρεπε πλέον το ένα παιδί από τα δυο να τα βγάλει πέρα μονό του μαζί της. Συνέχισα να βλέπω τον πάτερα μου, άλλα μου δημιουργήθηκε έλλειψη, γιατί από εκεί που ήμασταν αυτοκόλλητοι, το ένα αυτοκολλητάκι λίγο εξαφανίστηκε».

«Έψαχνα τον μπαμπά στις σχέσεις μου για πολλά χρόνια»
Στην πορεία, εξήγησε, πώς επηρέασε τις σχέσεις της αρνητικά, το γεγονός ότι έψαχνε συντρόφους, που είχαν τα χαρακτηριστικά του πατέρα της.

«Συγχώρησα τη μητέρα μου πιο εύκολα, γιατί κατά κάποιο τρόπο μεγαλώσαμε μαζί, ενώ με τον πάτερα μου δεν είχα τόσο ισχυρή πραγματικότητα. Με τον πάτερα μου είχα εσωτερική πραγματικότητα, πάντα πίστευα ότι θα τα έκανε καλύτερα από τη μητέρα μου, άλλα αυτό ήταν ένα ιδεατό σύνδρομο στο μυαλό μου. Έκανα αρκετά χρόνια να συγχωρήσω τον πάτερα μου γι’ αυτή την "εγκατάλειψη"» ανέφερε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Για πάρα πολλά χρόνια έψαχνα τη φιγούρα του πάτερα στις σχέσεις μου, μέχρι που κάποια στιγμή λόγω ψυχανάλυσης κατάφερα να απεμπλακώ από αυτό. Στη φάση αναζήτησης συντρόφου με τα χαρακτηριστικά του πάτερα μου, έκανα λάθη, τα οποία δεν μετανιώνω καθόλου, ανήκουν στην προσωπική μου ιστορία».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης στη μάχη της καθημερινότητας: «Γκάζι» για το ψηφιακό ΑΣΕΠ, σύσκεψη για την ακρίβεια στο Ανάπτυξης

Ο Άρειος Πάγος πατά το panic button για τον Λύτρα - Η υπερασπιστική γραμμή του ποινικολόγου

Πάνω από 550 μουσουλμάνοι πέθαναν από τον καύσωνα κατά τη διάρκεια προσκυνήματος στη Μέκκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης