Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Πάλευε με τον εθισμό στο αλκοόλ για χρόνια πριν τη σύλληψή του

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Πάλευε με τον εθισμό στο αλκοόλ για χρόνια πριν τη σύλληψή του

Δεν είναι μυστικό, όλοι το ξέρουν, δήλωσε μια πηγή

timberlake
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ χρόνια πριν συλληφθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου, επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια στα Χάμπτον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 43χρονος τραγουδιστής παλεύει κρυφά με τον εθισμό στο αλκοόλ εδώ και αρκετό καιρό, εν μέσω της επιτυχημένης μουσικής καριέρας του.

«Δεν είναι μυστικό. Όλοι το ξέρουν», δήλωσε μια πηγή από τη μουσική βιομηχανία στο Page Six. «Έχει πραγματικό πρόβλημα με το αλκοόλ, πολύ χόρτο - αλλά μεγάλο πρόβλημα με το αλκοόλ, και το κρύβει και το καλύπτει εδώ και χρόνια», πρόσθεσε.
Μια άλλη πηγή, ωστόσο, είπε ότι ο Τίμπερλεϊκ δεν έπινε για αρκετό καιρό πριν από τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ - και μάλιστα έχασε βάρος και ζούσε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ο τραγουδιστής είχε κόψει το αλκοόλ πριν από την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας του, «Forget Tomorrow», τον Απρίλιο.

Κλείσιμο
Το φερόμενο μυστικό του Τίμπερλεϊκ φάνηκε να παίρνει άσχημη τροπή, όταν συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αφότου έφυγε από δείπνο με φίλους του από εστιατόριο στο Σαγκ Χάρμπορ του Λονγκ Άιλαντ.


Μια πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε ότι οι αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί έξω, τον σταμάτησαν για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Τίμπερλεϊκ αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ αφού πέρασε μια πινακίδα STOP και έφυγε από την πορεία του στον δρόμο.
Η πρώτη πηγή πιστεύει ότι η κατανάλωση αλκοόλ από τον Τίμπερλεϊκ βγήκε εκτός ελέγχου και ότι «όλα γύρω του λειτουργούσαν ως υποκινητές».

«Είναι ένα πραγματικό πράγμα, και όταν έχεις πρόβλημα με το ποτό, είναι εμφανές, ωστόσο του έχουν φορτώσει αυτή την περιοδεία και ήταν σε πολύ σκοτεινό σημείο», υποστήριξε η πηγή.

Ο αρνητικός Τύπος είχε επιβαρύνει τον Τίμπερλεϊκ, σύμφωνα με μια άλλη πηγή, η οποία επαναλαμβάνει: «Ήταν σε ένα σκοτεινό μέρος».
Υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής «έπινε πολύ» την εποχή που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ των New York Times για την πρώην του Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2021. Άρχισε να κάνει αλλαγές στην ομάδα του για να διαχειριστεί τις αντιδράσεις που δέχτηκε από τους θαυμαστές της Σπίαρς για την φερόμενη άσχημη συμπεριφορά προς την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της σχέσης τους στις αρχές της δεκαετίας του '80.

«Τον απασχολούσε πολύ η καριέρα του και η υποκριτική του. Ο κόσμος ανησυχούσε πολύ γι' αυτόν», είπε η πηγή.

Μια πηγή κοντά στον Τίμπερλεϊκ, ωστόσο, επιμένει ότι ο τραγουδιστής «δεν ήταν ποτέ καλύτερα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η περιοδεία του είναι sold out. Είναι σε καλό δρόμο».

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Αναζητείται ο Λύτρας για να συλληφθεί και κρατείται η πρώην σύζυγός του μετά από μηνύσεις της Πολυζωγοπούλου

Με τη βούλα του νόμου η 6η μέρα εργασίας από την 1η Ιουλίου: Ποιες επιχειρήσεις αφορά, πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που κύματα παρασύρουν 20χρονη σε παραλία στη Ρωσία - Δεν την έχουν βρει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης