Ίαν ΜακΚέλεν: Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά, είπε μετά το ατύχημά του σε θεατρική παράσταση

Ίαν ΜακΚέλεν: Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά, είπε μετά το ατύχημά του σε θεατρική παράσταση

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξη και αποκάλυψε ότι βρίσκεται στον δρόμο της ανάρρωσης

ian_mckellen
Ο Ίαν ΜακΚέλεν ευχαρίστησε τους θαυμαστές του και το ιατρικό προσωπικό για τη στήριξη μετά την πτώση του κατά τη διάρκεια της παράστασης «Player Kings», σε θέατρο του Λονδίνου το βράδυ της Δευτέρας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τα ευγενικά μηνύματα και την υποστήριξή τους», δήλωσε ο ΜακΚέλεν μέσω δήλωσης που έστειλε η εκπρόσωπός του στα μέσα ενημέρωσης. «Από το ατύχημα, κατά τη διάρκεια της παράστασης "Player Kings" το βράδυ της Δευτέρας, τα τραύματά μου έχουν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί από μια σειρά εμπειρογνωμόνων, ειδικών και νοσηλευτών που εργάζονται για την Εθνική Υπηρεσία Υγείας. Σε αυτούς, φυσικά, είμαι εξαιρετικά υπόχρεος. Με διαβεβαίωσαν ότι η ανάρρωσή μου θα είναι πλήρης και γρήγορη και ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου».
Ο ΜακΚέλεν, ο οποίος υποδύεται τον Τζον Φάλσταφ στο «Player Kings» στο Γουέστ Εντ, φέρεται να βρισκόταν σε μια σκηνή μάχης όταν έχασε τον βηματισμό του και έπεσε από το μπροστινό μέρος της σκηνής. Σύμφωνα με το BBC: «Καθώς τα φώτα του θεάτρου άναψαν, ο ηθοποιός φώναξε και το προσωπικό έσπευσε να βοηθήσει». Το κοινό απομακρύνθηκε από το θέατρο και η βραδινή παράσταση ακυρώθηκε.

Κλείσιμο
Μετά τη νοσηλεία του ΜακΚέλεν στο νοσοκομείο, εκπρόσωπος του θεάτρου κοινοποίησε μια δήλωση που ανέφερε ότι ο 85χρονος ηθοποιός «θα αναρρώσει γρήγορα και πλήρως».

«Ευχαριστούμε το κοινό μας και όλο τον κόσμο για τις ευχές τους μετά την πτώση του Ίαν κατά τη διάρκεια της αποψινής παράστασης του "Player Kings"», αναφέρει η ανακοίνωση. «Μετά από μια εξέταση, η λαμπρή ομάδα της Εθνική Υπηρεσία Υγείας μας διαβεβαίωσε ότι θα αναρρώσει γρήγορα και πλήρως και ο Ίαν είναι σε καλή διάθεση».

Η παραγωγή ακύρωσε επίσης την παράσταση που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 18 Ιουνίου, ώστε ο ΜακΚέλεν να μπορέσει να ξεκουραστεί.

«Ευχαριστούμε τους γιατρούς Ρέιτσελ και Λι που ήταν παρόντες στο κοινό και όλο το προσωπικό για την υποστήριξή τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το «Player Kings», το οποίο είναι μια παραγωγή του έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, «Ερρίκος ο Πέμπτος: Μέρος Ένα και Δύο», ξεκίνησε τη 12 εβδομάδων πορεία του στο Γουέστ Εντ τον Απρίλιο.

Ο ΜακΚέλεν είναι συχνός σαιξπηρικός ηθοποιός, με θεατρικούς ρόλους όπως ο Μακβέθ, ο Βασιλιάς Ληρ, ο Ριχάρδος Β', ο Κοριολανός, ο Ιάγος και ο Ριχάρδος Γ'.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου: Στις φλόγες παραδόθηκε αίθουσα εκδηλώσεων - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κασσελάκης: Απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα από συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Ακίνητα: Τα ελληνικά νησιά στις προτιμήσεις των ξένων αγοραστών - Πού κοστίζει €7.000 το τετραγωνικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης