Κρίστεν Μπελ: Περιγράφει το βράδυ που γνώρισε τον σύζυγό της, Νταξ Σέπαρντ - Δεν είχαμε καθόλου χημεία, λέει

Κρίστεν Μπελ: Περιγράφει το βράδυ που γνώρισε τον σύζυγό της, Νταξ Σέπαρντ - Δεν είχαμε καθόλου χημεία, λέει

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2013 

kristen-mpel__1_
Η Κρίστεν Μπελ μίλησε για την πρώτη της συνάντηση με τον σύζυγό της, Νταξ Σέπαρντ.

Η 43χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο podcast «Where Everybody Knows Your Name» και περιέγραψε το πρώτο βράδυ που είδε τον αγαπημένο της.

Όπως είπε, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πάρτι γενεθλίων της Σόνα Ρόμπερτσον, που ήταν παραγωγός της ταινίας «Forgetting Sarah Marshall», όπου και συμμετείχε η Μπελ.

«Το μόνο που θυμάμαι από εκείνο το βράδυ είναι να λέω "αυτός ο τύπος του Jackass" μιλάει τόσο πολύ". Δεν ήξερε ούτε καν ποια ήμουν και προφανώς, δεν ήταν στο "Jackass", αλλά στο "Punk’d", αλλά δεν το ήξερα τότε. Δεν είχαμε καθόλου χημεία εκείνο το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Ανέφερε επίσης, πως η δεύτερη συνάντησή τους ήταν σε έναν αγώνα χόκεϊ των LA Kings εναντίον των Detroit Red Wings. Τότε, ο Σέπαρντ ήταν με έναν φίλο του, ο οποίος μάλιστα, άρεσε στην ηθοποιό.

«Ήξερα τον Μάικλ κι έλεγα "είμαστε single, πάμε". Δεν θυμάμαι πότε ήμασταν για τελευταία φορά ελεύθεροι. Αλλά χαιρόμουν, πίστευα ότι θα πάω και θα τον φλερτάρω κι όλα θα είναι απίστευτα», περιγράφει.

Ωστόσο, ο Μάικλ τότε, ήταν αρκετά απασχολημένος μιλώντας με κάποιον άλλο κι έτσι, «άφησε» την ηθοποιό στον Νταξ Σέπαρντ.

«Μάικλ, σε ευχαριστώ γιατί μου έφτιαξες το υπόλοιπο της ζωής μου. Δόξα τον Θεό, μιλούσες με κάποιον άλλο και ήρθε ο Νταξ σε εμένα και τότε είπα "ωχ, ήσουν στο δείπνο της Σόνα" κι εκείνος είπε "ναι σε θυμάμαι κάπως αόριστα"», λέει.

«Μασούσα τσίχλα εκείνη την ώρα και μου λέει "έχεις άλλη;", του είπα "όχι, μόνο αυτή" και του έδειξα αυτή που μασούσα. Εκείνος την άρπαξε, την έβαλε στο στόμα του κι είπε "οκ, θα την πάρω". Σκέφτηκα "ουάου, αυτός ο άνθρωπος θέλει να με...."», είπε κλείνοντας η Κρίστεν Μπελ.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται ο Απόστολος Λύτρας

Ο Κούγιας κάνει μήνυση στην Σοφία Πολυζωγοπούλου για το μήνυμά της σε συνεργάτη του Λύτρα

Βραβείο MAD με μπηχτή από τη Νέγκα στη Σάττι: Έκανε αναφορά στο χασμουρητό λέγοντας «διαφωνώ μαζί της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης