Σάνεν Ντόχερτι: Λέει πως ο πρώην της καθυστερεί σκόπιμα το διαζύγιο - Ελπίζει να πεθάνω για να μη μου δώσει διατροφή, λέει

Σάνεν Ντόχερτι: Λέει πως ο πρώην της καθυστερεί σκόπιμα το διαζύγιο - Ελπίζει να πεθάνω για να μη μου δώσει διατροφή, λέει

Η ηθοποιός που δίνει μάχη με τον καρκίνο κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της, ότι περιμένει να επιδεινωθεί η κατάστασή της

sanen-ntoherti
Η Σάνεν Ντόχερτι πιστεύει ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της, Κερτ Ισβαριένκο καθυστερεί σκόπιμα το διαζύγιό τους, προκειμένου να αποφύγει να της πληρώσει διατροφή.

Η ηθοποιός της σειράς «Beverly Hills, 90210» ισχυρίζεται ότι δεν έχει λάβει ακόμα τα έγγραφα που αφορούν τη διατροφή που πρέπει να της καταβάλλει μηνιαίως ο πρώην της.

Όπως αναφέρει η Page Six, η ηθοποιός που βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο 4ο στάδιο του καρκίνου και δίνει μάχη με τη ζωή της, κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της, ότι περιμένει να επιδεινωθεί η κατάστασή της, προκειμένου να μην της δώσει χρήματα.

Κλείσιμο
Στην κατάθεσή της, η Σάνεν Ντόχερτι λέει: «Δεν είναι σωστό να επιτραπεί στον Κερτ να καθυστερήσει το διαζύγιό μας με την ελπίδα ότι θα πεθάνω προτού υποχρεωθεί να μου δώσει διατροφή, ενώ συνεχίζει να ζει τη ζωή του και αποφεύγει τις ευθύνες του απέναντι στην ετοιμοθάνατη σύζυγό του, για περισσότερα από 11 χρόνια».

Ο δικηγόρος του ίδιου κατέρριψε τους ισχυρισμούς της, λέγοντας πως ο Ισβαριένκο ήθελε να οριστικοποιήσει το διαζύγιό τους από τον Σεπτέμβριο του 2023. Ωστόσο, όταν της πρότεινε τη συμφωνία διακανονισμού, εκείνη αρνήθηκε.

«Ο Κερτ δεν περιμένει απλώς να πεθάνει η Σάνεν. Θέλει το καλύτερο για εκείνη και θέλει να μπορέσουν και οι δύο να αφήσουν πίσω τους αυτή την υπόθεση και να προχωρήσουν», τονίζει ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα με την ίδια κατάθεση, η Ντόχερτι απέρριψε την συμφωνία, καθώς τα οικονομικά στοιχεία που ανέφερε ο πρώην της δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η σατανική πεθερά που σκότωσε τη νύφη της στο Λεωνίδιο

Νέο χτύπημα της Μπιάνκα Σενσόρι από το Παρίσι: Κάλυψε τα στήθη της μόνο με τιράντες - Δείτε φωτογραφίες

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πυροπροστασία ακινήτων και τα ακαθάριστα οικόπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης