Σίλια Κριθαριώτη: Στο πάρτι της Ναόμι Κάμπελ στο Λονδίνο η σχεδιάστρια

Μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Έκθεση με τις υπέροχες τουαλέτες που έχει φορέσει στην πολυετή της καριέρα η Ναόμι Κάμπελ διοργανώθηκε στο Victoria and Albert Museum του Λονδίνου.

Ανάμεσα στα εκθέματα ήταν το βραδινό φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη με το οποίο άνοιξε την τελευταία της επίδειξη στο Παρίσι. Μάλιστα η γνωστή Ελληνίδα designer έδωσε το παρόν στο πάρτι που ακολούθησε.


Είναι σπάνιες οι φορές που βλέπουμε την Σίλια Κριθαριώτη να χορεύει. Κι όμως αυτό συνέβη στο πάρτι που παρέθεσε πριν λίγες ημέρες η ιέρεια της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ. Η γαζέλα και η Ελληνίδα σχεδιάστρια έχουν γίνει φίλες – ας μη ξεχνάμε ότι άνοιξε την τελευταία της επίδειξη στο Paris Fashion Week- γι’ αυτό και βρέθηκε στο πάρτι του απόλυτου top model μαζί με τον σύζυγό της, τον επιτυχημένο εφοπλιστή Νίκο Τσάκο.


Η παρέα χόρεψε στους ξέφρενους ρυθμούς του Dj στο The Roof Gardens έχοντας για παρέα τους την jet setter Δάφνη Γκίνες και την εξίσου σούπερ σταρ της πασαρέλας Κέιτ Μος.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται μάλιστα η Ναόμι δεν αποκλείεται να απολαύσει αυτό το καλοκαίρι τα ελληνικά νησιά με το σκάφος του ζεύγους Τσάκος- Κριθαριώτη καθότι υπάρχουν κοινά επαγγελματικά πλάνα για το μέλλον.


Ειδήσεις σήμερα:

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η σατανική πεθερά που σκότωσε τη νύφη της στο Λεωνίδιο

Νέο χτύπημα της Μπιάνκα Σενσόρι από το Παρίσι: Κάλυψε τα στήθη της μόνο με τιράντες - Δείτε φωτογραφίες

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πυροπροστασία ακινήτων και τα ακαθάριστα οικόπεδα






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr