Δανάη Μπάρκα για Αθηναΐδα Νέγκα: Ξέρεις από πριν ποιον θα βραβεύσεις στα MAD, αν δεν θες, μην πας

Δανάη Μπάρκα για Αθηναΐδα Νέγκα: Ξέρεις από πριν ποιον θα βραβεύσεις στα MAD, αν δεν θες, μην πας

Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει σαν να την υποχρέωσαν να πάει στα Mad, ενώ τα Mad είναι μια γιορτή που αν μπορείς πας, αν όχι δεν πας, πρόσθεσε

danai-mparka__3_
Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τη στάση της Αθηναΐδας Νέγκα στα βραβεία Mad Video Music Awards, ενώ βράβευε τη Μαρίνα Σάττι.

Η δημοσιογράφος της παρέδωσε το βραβείο της Καλύτερης Ποπ Καλλιτέχνιδας, όμως έκανε μια αναφορά στο χασμουρητό της τραγουδίστριας στη Eurovision, την ώρα που έδινε συνέντευξη Τύπου η Ισραηλινή διαγωνιζόμενη.

Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα ανέφερε: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με τη Δανάη Μπάρκα να σχολιάζει: «Σαφώς και δεν πλήττεται η Μαρίνα. Όσοι την αγαπούσαμε, την αγαπάμε, μην σας πως και λίγο παραπάνω μετά το χθεσινό. Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει σαν να την υποχρέωσαν να πάει στα Mad, ενώ τα Mad είναι μια γιορτή που αν μπορείς πας, αν όχι δεν πας. Αυτή η δήλωση σε σχέση με το "ένιωσα αμήχανα που θα βράβευα τη Μαρίνα". Ξέρεις από πριν ποιον θα βραβεύσεις. Μην πας, αν είναι έτσι».

Δείτε το βίντεο:
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d25ihyqo8o69)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μπορείς πολύ ευγενικά να πεις στους διοργανωτές ότι θα ήθελες να βραβεύσεις κάποιον άλλο. Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει κάτι αλλιώς».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κρικοριάν δήλωσε: «Εμένα αυτή η αρνητικότητα δεν μου αρέσει. Η ανάγκη ενός ανθρώπου να βάλει κάτι αρνητικό μέσα σε μια όμορφη στιγμή. Δεν θα το πάω πολιτικά το θέμα, αν και θα μπορούσα. Τι εξυπηρετεί αυτό σε μια βράβευση;».

Τέλος, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Κι άλλες γυναίκες ήθελαν να τοποθετηθούν, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Κατερίνα Λιόλιου για κοινωνικά θέματα. Τέτοιες στιγμές μπορεί να υπάρξουν, όλοι μπορούμε να πούμε πράγματα τη λάθος στιγμή. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πού και πώς τοποθετείσαι. Να επαναφέρεις τώρα κάτι που έχει περάσει σε μια γιορτή; Δηλαδή για δέκα χρόνια τώρα, όποτε βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι θα χασμουριόμαστε; Να πεις τώρα αυτό το πράγμα σε βραβεία; Εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η σατανική πεθερά που σκότωσε τη νύφη της στο Λεωνίδιο

Νέο χτύπημα της Μπιάνκα Σενσόρι από το Παρίσι: Κάλυψε τα στήθη της μόνο με τιράντες - Δείτε φωτογραφίες

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πυροπροστασία ακινήτων και τα ακαθάριστα οικόπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης