Αναστάσης Ροϊλός: Οι ηθοποιοί φλερτάρουμε πολύ με τον ναρκισσισμό, είναι η μεγαλύτερη παγίδα που μπορείς να πέσεις

Αναστάσης Ροϊλός: Οι ηθοποιοί φλερτάρουμε πολύ με τον ναρκισσισμό, είναι η μεγαλύτερη παγίδα που μπορείς να πέσεις

Η αμφιβολία πρέπει πάντα να υπάρχει, δεν σημαίνει ότι κάνουμε τα πάντα καλά, πρόσθεσε

anastasis-roilos__1_
Ο Αναστάσης Ροϊλός έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τη σχέση του με την οικογένειά του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, ανέφερε για τους ηθοποιούς: «Ο καμβάς και το προϊόν των ηθοποιών είναι ο εαυτός μας. Φλερτάρουμε πάρα πολύ με τον ναρκισσισμό και είναι η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία μπορείς να πέσεις. Ό,τι καλό μας έρχεται, πρέπει να το βλέπουμε ως ωραίο και να το αφήνουμε πίσω. Η αμφιβολία πρέπει πάντα να υπάρχει, δεν σημαίνει ότι κάνουμε τα πάντα καλά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά του. «Στο μεγάλωμά μου διάβαζα μεν, αλλά έκανα κι όλα όσα κάνουν τα παιδιά. Δεν πουλάω τον εαυτό μου ως καλό παιδί και "ιντελεκτουέλ" ούτε και σήμερα. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένειά μου. Η μοναξιά ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να αρχίσω να ψάχνω τα πράγματα μόνος μου», αναφέρει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d25kw1nz79mh)
Κλείσιμο

Πρόσθεσε επιπλέον: «Χωρίς να το ξέρω, ήταν σαν να ζούσα σε έναν εντελώς δικό μου μικρόκοσμο, έχω έναν αδερφό, αλλά δεν είχαμε καμία σχέση. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν μου αρέσει να αναλώνομαι σε πράγματα που νιώθω ότι δεν με πάνε μπροστά και δεν μου κάνουν καλό».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης, στους ψυχαναγκασμούς του. «Είμαι στα όρια του ψυχαναγκαστικού και στη δουλειά μου και στα πρακτικά. Θα σηκωθώ και θα στρώσω κατευθείαν το κρεβάτι μου, αλλιώς έχω ένα βάρος μέσα μου. Τους λογαριασμούς τους πληρώνω τη μέρα που εκδίδονται για να μην τους ξεχάσω», λέει.

Τέλος, εξήγησε τι τον ενοχλεί στη σύγχρονη πραγματικότητα. «Με ενοχλούν πολλά στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, αλλά νομίζω ότι όλα ξεκινούν από τις αντικοινωνικές συμπεριφορές. Όταν κάποιος βρίσκεται σε μια θέση κι έχει βήμα και δεν πιστεύει αυτά που λέει, αλλά λέει αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η σατανική πεθερά που σκότωσε τη νύφη της στο Λεωνίδιο

Νέο χτύπημα της Μπιάνκα Σενσόρι από το Παρίσι: Κάλυψε τα στήθη της μόνο με τιράντες - Δείτε φωτογραφίες

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πυροπροστασία ακινήτων και τα ακαθάριστα οικόπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης