Ο Αναστάσης Ροϊλός έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τη σχέση του με την οικογένειά του.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, ανέφερε για τους ηθοποιούς: «Ο καμβάς και το προϊόν των ηθοποιών είναι ο εαυτός μας. Φλερτάρουμε πάρα πολύ με τον ναρκισσισμό και είναι η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία μπορείς να πέσεις. Ό,τι καλό μας έρχεται, πρέπει να το βλέπουμε ως ωραίο και να το αφήνουμε πίσω. Η αμφιβολία πρέπει πάντα να υπάρχει, δεν σημαίνει ότι κάνουμε τα πάντα καλά».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά του. «Στο μεγάλωμά μου διάβαζα μεν, αλλά έκανα κι όλα όσα κάνουν τα παιδιά. Δεν πουλάω τον εαυτό μου ως καλό παιδί και "ιντελεκτουέλ" ούτε και σήμερα. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένειά μου. Η μοναξιά ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να αρχίσω να ψάχνω τα πράγματα μόνος μου», αναφέρει.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d25kw1nz79mh)
Πρόσθεσε επιπλέον: «Χωρίς να το ξέρω, ήταν σαν να ζούσα σε έναν εντελώς δικό μου μικρόκοσμο, έχω έναν αδερφό, αλλά δεν είχαμε καμία σχέση. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν μου αρέσει να αναλώνομαι σε πράγματα που νιώθω ότι δεν με πάνε μπροστά και δεν μου κάνουν καλό».
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης, στους ψυχαναγκασμούς του. «Είμαι στα όρια του ψυχαναγκαστικού και στη δουλειά μου και στα πρακτικά. Θα σηκωθώ και θα στρώσω κατευθείαν το κρεβάτι μου, αλλιώς έχω ένα βάρος μέσα μου. Τους λογαριασμούς τους πληρώνω τη μέρα που εκδίδονται για να μην τους ξεχάσω», λέει.
Τέλος, εξήγησε τι τον ενοχλεί στη σύγχρονη πραγματικότητα. «Με ενοχλούν πολλά στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, αλλά νομίζω ότι όλα ξεκινούν από τις αντικοινωνικές συμπεριφορές. Όταν κάποιος βρίσκεται σε μια θέση κι έχει βήμα και δεν πιστεύει αυτά που λέει, αλλά λέει αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά», είπε κλείνοντας.
Η Κωτσόβολος επενδύει σε καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία, εστιάζοντας στη δημιουργία μιας μελλοντικά έτοιμης επιχείρησης που μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις
Στη σύγχρονη εποχή της ψηφιοποίησης, η μετατροπή των κτιρίων σε "έξυπνα" και ενεργειακά αποδοτικά δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη. H Schneider Electric θέτει στην πράξη αυτού του είδους τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό