Tραϊάνα Ανανία: Μέχρι τώρα θεωρούμουν λίγο επιφανειακή και ελαφροΐσκιωτη, ότι προσπαθώ να τραβήξω την προσοχή

Tραϊάνα Ανανία: Μέχρι τώρα θεωρούμουν λίγο επιφανειακή και ελαφροΐσκιωτη, ότι προσπαθώ να τραβήξω την προσοχή

Φέτος φάνηκε το ταλέντο μου παραπάνω, κατάλαβαν ότι δεν είμαι τυχαία στον χώρο, πρόσθεσε

traiana-anania
H Tραϊάνα Ανανία έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, τα σχόλια που έχει λάβει, ενώ έκανε και μία αναφορά στον Δημήτρη Κόκοτα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, ανέφερε: «Μέχρι τώρα θεωρούμουν και λίγο επιφανειακή και ελαφροΐσκιωτη από αυτούς που δεν με έχουν παρακολουθήσει».

Πρόσθεσε επιπλέον: «Με είχαν τύπισσα που προσπαθώ να τραβήξω την προσοχή. Φέτος φάνηκε το ταλέντο μου παραπάνω, κατάλαβαν ότι δεν είμαι τυχαία στον χώρο. Οι του χώρου ξέρουν».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d25li8gejpp5)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Κόκοτα. «Εγώ πάντα από την αρχή το έβλεπα σφαιρικά. Και οι συζητήσεις που κάναμε με τη σύζυγό του είχαν κάτι το υπαρξιακό. Προσπαθώ όσο μπορώ να τη στηρίζω και να προσπαθούμε να το βλέπουμε σφαιρικά. Η Κατερίνα με στήριξε πάρα πολύ, γιατί έπεσαν να με φάνε που βγήκα να πω για το ρέικι», εξήγησε.

Συμπλήρωσε επίσης, για τη στιγμή που είδε τον Δημήτρη Κόκοτα να λιποθυμά στις πρόβες του J2US: «Εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή κι είχα την ψυχραιμία μου, ενώ όλοι οι άλλοι που δεν είχαν αυτό το εργαλείο, είχαν τρομάξει κι είχαν βάλει την πλάτη στον τοίχο. Πέφτουν οι μάσκες, όταν υπάρχει ένα τέτοιο συμβάν. Όλα αλλάζουν, όλη η σύσταση αλλάζει. Και για τον Δημήτρη ο χρόνος πυο παίρνει είναι για το καλό του».

Τέλος, τόνισε: «Αυτός ο άνθρωπος νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους εγωιστικό κομμάτι ότι "εγώ θέλω να συνέλθει". Όχι ρε φίλε, αυτός θα έρθει όποτε γουστάρει».


Ειδήσεις σήμερα:

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η σατανική πεθερά που σκότωσε τη νύφη της στο Λεωνίδιο

Νέο χτύπημα της Μπιάνκα Σενσόρι από το Παρίσι: Κάλυψε τα στήθη της μόνο με τιράντες - Δείτε φωτογραφίες

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πυροπροστασία ακινήτων και τα ακαθάριστα οικόπεδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης